自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

咁都得!
而KC被外界形容為「姜濤接班人」,她反應甚大:「佢自己話?喺我心目中,冇人代替到姜濤!雖然KC做舞蹈員時我已經留意到佢,但佢都唔會代替到MIRROR及ERROR嘅任何一個,哈哈!」

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/ente ... 0717_00862_001.html

身為《全民造星V》評審之一的黃慧君(花姐)賽後受訪,坦言三甲是自己心水,但談到三子簽約問題,她坦言:「我都問緊公司,因為每年參賽者,尤其今年水準咁高,都驚佢哋威脅到MIRROR同埋ERROR,依家應該係考慮中。」

花姐又已早已被淘汰的參賽者白水,都是自己「那杯茶」。當談到季軍亨仔次輸表演失準時,花姐打趣:「我肉緊到想上台打佢,扣咗佢唔少分!」對於白水形象受是非影響,花姐認為只是年輕人的風波,問題不大。而KC被外界形容為「姜濤接班人」,她反應甚大:「佢自己話?喺我心目中,冇人代替到姜濤!雖然KC做舞蹈員時我已經留意到佢,但佢都唔會代替到MIRROR及ERROR嘅任何一個,哈哈!」

而今屆參賽者鬧出不少風波,尤其Nathan更在總決賽前半小時才宣布退賽,問到花姐可會於下屆重新「掌舵」,她謙稱:「唔關事,以前都試過有人退賽,只係未去到十強咁遲啫。(Nathan)的確係好可惜,佢其實好有潛質,呢啲始終係私事,我覺得大家應該畀空間佢,而且大家知嘅亦未必係事實之全部,應該客觀啲。」

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

回覆樓主:

姜好似下月初開show, 還未收身,我有睇星5 同一成名舞台,佢比賽時仲好過呢加, 姜退步緊要

珍珠宮

3甲都咁甩皮甩骨

伯爵府

班妖怪唱又唔得,跳又唔得,後浪推前浪,紅得幾耐?

去個咁嘅台選秀,選完出嚟冇合約簽

下次搵鬼去選咩

伯爵府

RelaxHippo 發表於 23-7-17 17:09
3甲都咁甩皮甩骨

佢台嘅特色
人以群分

子爵府

尋日睇咗一陣比賽,悶到(emoji)台,主持唔掂,評判唔掂,參賽者冇個吸引,冇人似星。

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

是但啦

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

3甲都唔簽,辦比賽嚟做乜?

咁簽落選嗰啲,咪無威脅囉~

伯爵府

虎到金來勳章

mickeyeva 發表於 23-7-17 16:59
咁都得!
而KC被外界形容為「姜濤接班人」,她反應甚大:「佢自己話?喺我心目中,冇人代替到姜濤 ...

完全表現出佢係一個唔專業既評判,經理人,佢d行為,真係一個普通制作人都不如

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

肥姐講咩都無用,有事第一個縮

伯爵府

選左啦?呢三個都系 騎呢怪

大宅

2024年龍年勳章

個個都岩岩蠶蠶,同鏡一樣

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

琥珀宮

mickeyeva 發表於 23-7-17 16:59
咁都得!
而KC被外界形容為「姜濤接班人」,她反應甚大:「佢自己話?喺我心目中,冇人代替到姜濤 ...

騎尼怪

伯爵府

回覆樓主:

呢三件甩皮甩骨嘅蛋散係三甲 難為佢仲噏得出水準咁呢幾個字

子爵府

Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

奇怪,BK唔係無人睇Viutv咩,點解對造星咁有興趣

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

meowmeow34 發表於 23-7-17 17:26
呢三件甩皮甩骨嘅蛋散係三甲 難為佢仲噏得出水準咁呢幾個字
...

Lyman都叫甩皮甩骨,有睇過佢表演同知佢背景嗎?

子爵府

3甲都咁甩皮甩骨

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

3甲都咁甩皮甩骨

× 2

非常 MK ~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

公爵府

BK Milk勳章

回覆樓主:

第5界?之前個d呢?冇個簽約?

首頁
12345...8

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊