自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

我passport 過左期去左換,下個月頭有得攞...但同朋友約左8月尾去泰國玩....我想問咁情況我而家出唔出得機票,定一定要等攞到護照?唔該各位jm

update: 機票問題已得到解答,題外話,請問廉航個d機上係唔係無電視?因為之前次次都淨係搭國泰...

象牙宮

買cx 唔洗入passport no.

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

買唔使, 但係之後你都要登記返個passport no, 我啱啱去完歐洲都係咁

子爵府

ChloeMa 發表於 23-7-22 11:33
買唔使, 但係之後你都要登記返個passport no, 我啱啱去完歐洲都係咁

唔該

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

無電視,自己下載定入手機/ipad上機睇

子爵府

sisilee321 發表於 23-7-22 11:07
我passport 過左期去左換,下個月頭有得攞...但同朋友約左8月尾去泰國玩....我想問咁情況我而家出唔出得機 ...

廉航冇娛樂系統/電視,冇免費餐飲
我和我最後的倔強,握緊雙手絕對不放,下一站是不是天堂,就算失望不能絕望!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊