自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

仲要4位各有工作在身,一星期前派這重要任務比新手做,又無經驗老到司儀傍住,尋晚第一次踏台版對稿,仲要尋晚AI主題悶到不得了,其實最差系TVB安排,呢4位愛妻號都好慘。

子爵府

談到被網民批評表現屬災難級,陳山聰笑言︰「這樣說也正常,我們收到通告時也覺得是災難級﹗」蕭正楠透露他們一星期前才接到要做港姐司儀的通告,4人今晚才首次站在台上對稿。陳豪說︰「找我們4個做司儀是個新嘗試。如沒看過我們的劇集,今晚看我們做司儀會很抗拒;但如看過我們做劇集男主角,今天再看我們做司儀就可能會覺得OK。相信外界會充滿不同的批評﹗如再有機會,相信會做得更加好。今次作為新人,我覺得在處理上很困難。我們臨場已拋開所有包袱,覺得自己表現已經不錯。」

子爵府

陳山聰補充︰「我們今次是打天才波,沒辦法,每個崗位都是有專業的。我們作為新人,今次應該要接受批評。我們真的是演員啊,多年來都是看鄭裕玲、曾志偉、陳百祥做港姐司儀。我們綵排時已被麥美恩取笑﹗今晚也算是我們演藝生涯中的一個記錄。」陳豪說︰「我們4個未曾一起拍劇,今次一起做港姐司儀,有這個表現相信已有交代。」蕭正楠笑言經過這天後,他們有一種經歷生死的感覺。

珊瑚宮

我都留意到係接job冇幾耐,因為都係呢一星期先有廣告…..我諗因為曾志偉唔喺度 搞到啲嘢亂晒龍 不過就算佢喺度都唔覺得好得幾多

男爵府

最悶係全晚ai

男爵府

2023年兔年勳章

我又覺算合格,幾有新鮮感,依家知佢地一星期前先接任務,直頭係超水準啦!

子爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

短時間有咁既效果,都算唔錯

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

算係咁啦, 4個。

件ai, 好悶, 似隻鬼, 啱啦, 七月。

子爵府

lily-of-valley 發表於 23-8-28 08:33
算係咁啦, 4個。

件ai, 好悶, 似隻鬼, 啱啦, 七月。

我覺得最失敗主題係AI, 悶到不得了

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

yaumuimui 發表於 23-8-28 08:34
似鬼出現。 氣氛恐怖。 講野又陰森。邊個諗件野出來?

子爵府

4個人合格啦

珍珠宮

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

我就因為4位先睇港姐,佢哋無經驗仲要現場直播我就覺得ok,問答環節由C君麥美欣又好適合,至於ai我又覺得ok喎,整體我收貨

珍珠宮

2024年龍年勳章 hashtag影視迷勳章

我覺得蕭正南同煎pan 都ok 呀

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

yaumuimui 發表於 23-8-28 08:34

除左講model ans果part太悶,其他都ok
放下自在

侯爵府

sweetmomo 發表於 23-8-28 08:20
最悶係全晚ai

隊弓想嘔 唔明點解小姐答完 又搵ai 出來答多次 題題都係咁 想瞓覺

水晶宮

chuiyeebird 發表於 23-8-28 08:13
我都留意到係接job冇幾耐,因為都係呢一星期先有廣告…..我諗因為曾志偉唔喺度 搞到啲嘢亂晒龍 不過就算佢 ...

如果曾喺度,我估佢自己跳上台做都似

子爵府

其實四位又唔算好差,成晚氣氛輕輕鬆鬆,咪笑下囉

水晶宮

不過我覺得4位男1都ok

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

四個都唔係好差啫,佢哋啲蝦碌野我哋笑得好開心,大家都知道佢哋唔係專業司儀,我覺得OK吖。

珊瑚宮

popocat 發表於 23-8-28 08:47
如果曾喺度,我估佢自己跳上台做都似

一定啦!老實講邊有高層會喺幕前出現㗎!仲要做埋掌門人 佢個Title真係名過於實 完全垃圾

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊