自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

有位親戚長輩,近幾個月去了四次澳門,當然唔係純粹飲飲食食,一定去賭場。佢聲稱只懂玩老虎機消磨時間,我唔知佢啲朋友係點。我只係擔心佢上癮,疫情前不是這樣,只係個個星期打麻雀而已。

大宅

小心佢變成病態賭徒

珍珠宮

回覆樓主:

唔睇好

珍珠宮

BK Milk勳章

wtcys 發表於 23-9-4 19:23
有位親戚長輩,近幾個月去了四次澳門,當然唔係純粹飲飲食食,一定去賭場。佢聲稱只懂玩老虎機消磨時間,我 ...

好似玩得多有分就會送酒店房一晚,吸引人不停去

大宅

有冇人陪佢一齊去 咁樣有機會賭上癮

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

wtcys 發表於 23-9-4 19:23
有位親戚長輩,近幾個月去了四次澳門,當然唔係純粹飲飲食食,一定去賭場。佢聲稱只懂玩老虎機消磨時間,我 ...

我每年都要去澳門一次、己去了三十年、從冇入賭場、就算金沙是第一間起好、坐車經過5年都冇入過去~

試過有次在船上、同個老人家傾偈、佢喺澳門輸咗5層樓~

一些病態賭徒、一個星期去澳門幾次~

數學定律、開賭一定贏、賭仔一定輸~

情況就係、兩個人對賭、每人攞$100出嚟、每次俾賭場抽走5元、一百次之後兩人口袋、一共損失了$500~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

子爵府

KiriMiya 發表於 23-9-4 20:06
有冇人陪佢一齊去 咁樣有機會賭上癮

佢話朋友book咗酒店

公爵府

2024勳章 虎到金來勳章

大力大力 發表於 23-9-4 20:07
我每年都要去澳門一次、己去了三十年、從冇入賭場、就算金沙是第一間起好、坐車經過5年都冇入過去~

試過 ...

夠年齡已經入賭場,好好彩玩老虎機已經贏咗水腳,基本上都無咩輸錢,不過次次贏幾佰就收手已經好開心。一輸幾佰我個心就赤死就即刻收手走人。

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

唔洗太擔心,睇定d
啱啱開關我都係咁,去左幾次就厭左,已經幾個月無去(emoji)(emoji)

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊