自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

奶奶咁就走左100日喇!其實我仲未習慣無左佢生活,尤其是星期日真係好無聊!以前個個星期起碼見1,2日,有講有笑既日子以後都無了!老公果邊d人好似甩難咁唔係飛呢度旅行就衝上大陸掛住玩

男爵府

老公果邊d人好似甩難咁唔係飛呢度旅行就衝上大陸掛住玩 <==人總需向前望, 生活都係需要...

大宅

保重

大宅

世界萬物, 是永恆的, 他們是用另一方式存在. 這樣想便不痛了.

是非成敗轉頭空,青山依舊在,幾度夕陽紅。

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

奶奶都想你開心生活

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

好難得有新袍咁錫奶奶 樓主要保重呀
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 夏天玩到顛 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

唔通你想佢地日日喊哂口咁去掉念亞媽? 人要生活, 係需要看前望

侯爵府

無話可說 發表於 23-9-5 11:24
奶奶咁就走左100日喇!其實我仲未習慣無左佢生活,尤其是星期日真係好無聊!以前個個星期起碼見1,2日,有 ...

好似冇幾耐前先見你問關於老人家嘅嘢

子爵府

回覆樓主:

你無去玩咩?

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

好新袍

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

你都係玩下, 要放鬆自己

象牙宮

Vengerov 發表於 23-9-5 12:00
你無去玩咩?

有,不過唔係個個星期去玩似佢地咁多節目!自己覺得係飛都過今日先啦

珍珠宮

奶奶咁就走左100日喇!其實我仲未習慣無左佢生活,尤其是星期日真係好無聊!以前個個星期起碼見1,2日,有 ...

老人家去左一個更好地方,如果周身病痛,我都寧願佢去一個無痛苦既地方

珍珠宮

大宅

回覆樓主:

樓主,睇下呢個

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=23693696

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

明你感受,我爸仲未過100日都係唔習慣, 佢在生時我每日都會去睇佢陪佢,依家靜落來個腦成日會諗起會喊, 但人要向前看, 去旅行去玩唔等如冇野,可能想分散注意力, 唔好成日諗住

珍珠宮

你對99好,99對你好,係一種緣份同福氣,就算係子女亦可能大不同,做好自己就可以,其他人咩態度,你無需放在心

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

保重

男爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

回覆 無話可說 的帖子

我明白你嘅感受,我老爺明天都過身100日了。
我都未習慣佢走咗,因為走得急,成日覺得佢只係外遊,隨時會返黎咁。睇返之前嘅相,我慶幸有耐時影下佢同啲孫嘅相,可以睇下留念。佢最掛住兩個孫,呢100日內試過細仔半夜叫佢,大仔就成日發夢見到佢,又連續兩晚有飛蛾分別去兩個孫間房,我都相信係佢返黎,不過我無驚,係自己親人都唔會驚,仲開心佢識路返黎睇下啲孫。

希望我哋都慢慢放低佢哋離開嘅事實,將來還會團聚,現在過好當下生活,笑返啦!
未經本人同意,不得轉載以上內容

珍珠宮

回覆樓主:

竟然掛住過世奶奶,好少新抱係咁,應該好好感情,老土一句,時間冲淡一切

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊