親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

想去高雄墾丁台北,買了3月高雄入台北走機票,黃昏6點左右到高雄,先玩高雄再玩墾丁?還是掉轉,黃昏落機去左墾丁先比較順?最後要去台北的
謝謝(emoji)(emoji)

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

我會先墾丁 高雄再台北咁玩
你去幾多日? 3月墾丁都係睇風景多

珍珠宮

回覆樓主:

淨高雄果面,我都可以玩一星期,唔會走上走落啦

男爵府

TMC3012 發表於 23-10-4 11:20
我會先墾丁 高雄再台北咁玩
你去幾多日? 3月墾丁都係睇風景多

頭尾7天,day1 6pm左右到高雄,day7 9pm台北走
咁day1去到都夜,唔知係唔係高雄留一晚
諗住墾丁睇下景、玩浮潛(emoji)

男爵府

babytt2 發表於 23-10-4 11:21
淨高雄果面,我都可以玩一星期,唔會走上走落啦

係呀,有人正墾丁或高雄都留個多星期,但我無咁多假(emoji)同埋我尾個1-2日要去台北朋友度拎D野,順便又買下手信咁,所以先係台北走(emoji)其實台北去過幾次,唔使點排行程,係高雄墾丁第一次去,應該day 6晚落台北都(emoji)(emoji)
請教下高雄墾丁有冇酒店推介?(emoji)

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Ceci2011 發表於 23-10-4 18:48
頭尾7天,day1 6pm左右到高雄,day7 9pm台北走
咁day1去到都夜,唔知係唔係高雄留一晚
諗住墾丁睇下景、玩 ...

高雄住唔住都冇所謂, 你plan左墾丁會玩幾多日先啦

珍珠宮

Ceci2011 發表於 23-10-4 18:59
係呀,有人正墾丁或高雄都留個多星期,但我無咁多假(emoji)同埋我尾個1-2日要去台北朋友度拎D野,順便又買 ...

冇呀,我揸車,因為我住恆春,平d,去墾丁都好快,好方便

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊