自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

佢攞傑青?做過啲咩呀? 又唔係年青,又唔係傑出 真係令人百思不得其解

大宅

kktai220 發表於 23-10-11 18:17
「2023年十大傑出青年選舉」入選名單今日(11日)出爐,本屆主題以「現在締造未來」為主題,共有六位得獎者 ...

呢個女人不停用慧妍雅集嘜頭儲勳章,佢去一個機構(廢事講邊度),我親眼見到佢勁無禮貌,咁佢去人哋典禮,當中仲有局長、副局長,人哋主人家當然坐中間,佢竟然問,點解冇人安排佢坐中間,點解要佢坐旁邊,點解冇專人招呼佢!?佢老幾?當自己女王!冇記者時鬧職員極串嘴,有一記者做攝石人變臉扮友善!嘴臉衰到不得了!!呢個女人格好衰!佢唔係有心做善事唔係想貢獻社會,純粹儲光環為名氣為拎獎!冇心又虛榮嘅女人,佢拎傑青,侮辱咗個獎!

珍珠宮

好媽媽勳章

得啖笑

大宅

CorrineNg 發表於 23-10-11 18:27
嫁風水師就傑青

風水師擺陣

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

其他運動員, 醫生拎合情合理!!!
呢位李太憑乜...

珍珠宮

回覆樓主:

係lo...其實佢有咩偉績?可以做傑青?
應該唔會純粹係慧賢會長就可以吧~

別墅

佢點解會得獎?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊