自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

收到瑞銀座檯曆, 好靚, 仲有埋2023年12月, 即開即用吖

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章

我都收到啦
還你千世笑來世未必能遇到

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

收到啦
attach0/tmp/phpDzXN0J

大宅

我到而家都未收到瑞銀果個,
早幾日襯佢last 30 號再登記一次

伯爵府

黎到12月尾,又係時候Plan吓新一年嘅目標同諗吓下年放邊幾日假啦。呢個時候你需要譚仔座檯月曆!

由即日起,凡以堂食或外賣自取方式惠顧任何食品或飲品(不包括外送平台之訂單),加$10就可以換到譚仔雲南米線2024年座檯月曆一個(數量有限,換完即止),每個月份都有由 Thomas Napoleon Napoleonデザート / 甜品食魂 創作嘅插畫,仲有總值超過$224嘅餐飲優惠券,每個月都有譚仔陪住你!
而座檯月曆嘅所有收益將扣除成本後全數撥捐 協康會| Heep Hong Society ,為有特殊需要(SEN)嘅兒童、青年及其家庭提供支援服務。

伯爵府

Happy New Year! 萬寧祝全城2024年繼續開心,人人更靚更健康!

今年萬寧特別推出「日日喵住健康」座檯月曆,等萬寧貓全年以可愛Tips喵住你~ 提你春夏秋冬都要好好照顧自己,食好啲、郁多啲,先可以日日都再開心啲!

月曆內仲會送上每月唔同嘅限定優惠,為你推介季節適用嘅產品,等你全年慢慢發掘,愈揭愈驚喜!

只要喺2024年1⽉1⽇⾄2024年1⽉31⽇期間,於萬寧香港指定實體店鋪單⼀消費滿淨額港幣$300或以上,就可以免費獲得月曆1個喇*!快啲嚟換購啦!

*每位顧客每日只限換領月曆1個。每張有效收據最多限換月曆1個。
換領月曆不適用於購買出位價產品、換購價產品、無折扣貨品、萬寧禮券、yuu會員積分及印花活動換購品、易辦事Easy Cash提款、八達通增值服務、塑膠購物袋徵費及初生嬰兒奶粉。

優惠受有關條款及細則約束。
數量有限,送完即⽌。

大宅

文具店買個普普通通都要$22

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊