時政擂台

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

畀面勳章

KUDOS 發表於 23-11-6 00:16
以巴嘅問題,並非近三十年嘅瓜葛可以說明,而係幾千年歷史嘅爭拗。

History of Israel-Palestine Conflic ...

按你說法,中國大條道理可以仇殺日本人,可是,中國沒有咁做過

日本侵華之前,同中國可以說是無仇怨,但都可以如此殘忍,男男女女不分老幼殺害,這是人該做的事情嗎?

全世界又跟老尾有仇嗎? 得個二百幾年歷史,卻為禍不止,挑起一場又一場的戰爭,老尾才是真真正正的恐怖分子

瓜葛是假的,宗教是假的,利益、權力才是真

歷史好多人都懂,但歷史的教訓不是人人記住

hykewell    發表於 23-11-6 10:58

子爵府

以巴嘅問題,並非近三十年嘅瓜葛可以說明,而係幾千年歷史嘅爭拗。

History of Israel-Palestine Conflic ...

以色列同巴勒斯坦的火力強弱懸殊,以色列現在就要滅咗巴勒斯坦這個種族,連醫院救護車都炸,還有甚麼人性?

子爵府

【加沙难民营男孩痛哭:我亲手抬起尸体-哔哩哔哩】 https://b23.tv/uEb7OFW

小朋友有甚麼錯

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

Chowying 發表於 23-11-5 21:04
之前有個訪問,記者問巴勒斯坦細路仔,長大左想做咩野;個細路答: 巴勒斯坦嘅細路係唔會長大到㗎 ...

補充

https://www.instagram.com/p/Cyi2bBqMeC9/

總有離別的時候

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

越來越明白,國家必須要強大,才可以自我保護,全世界人睇住以色列殺害巴勒斯坦平民婦孺,要滅巴人種族,西方國家全部噤若寒蟬,老尾更反對停火,反對以色列人停止對巴人婦孺的殘害,祝願我國更強大!

補充內容 (23-11-6 17:57):
更希望賣國賊遠離中國。

大宅

回覆樓主:

見到IG今日有個大人抱住被炸到無咗頭頂骨嘅小朋友跑去醫院,一跑見到佢個腦拋下拋下,好慘

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

hct300 發表於 23-11-5 19:23
以色列:如果聖戰分子謀殺斬首你們的孩子,北京會如何回應?

你講呢句都証實你有幾低能

我因為其他黃人殺人放人叛國
拉你去坐監, 或者直接槍斃你
你係咪死而無憾呀?
垃圾
天朗氣清

複式洋房

其實兩邊都成日互相殘殺, 只係以色列宜家強大好多咪比人覺得加沙好慘

首頁

尾頁

跳至