自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

Rainyok 發表於 23-11-9 19:15
佢係咪好紅唔得閒睇妳留言呀

劉生係咪5xx followers?如果我冇搵錯。
我的是劉生的千幾倍followers
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

子爵府

bmuimami 發表於 23-11-9 20:43

妳果個係邊個咁多人氣
Welcome to my son's website. Hope I can listen all baby parent's useful question and answer,thanks!

水晶宮

Rainyok 發表於 23-11-9 20:49
妳果個係邊個咁多人氣

唔開名了,我係由佢十幾萬嗰時開始follow嘅
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

公爵府

即刻試吓先

子爵府

mmpo 發表於 23-11-9 21:44
即刻試吓先

ig或fb俾佢嗎
Welcome to my son's website. Hope I can listen all baby parent's useful question and answer,thanks!

公爵府

Rainyok 發表於 23-11-9 22:00
ig或fb俾佢嗎

子爵府

mmpo 發表於 23-11-9 22:04

唔好同佢講係我講喎

別墅

Rainyok 發表於 23-11-8 20:07
下午公司午飯時,係劉可嘅ig
私訊俾佢,估唔到佢會咁友善地
回覆我!搞到我好驚喜同開心

有冇叫佢唔好咁浮誇

水晶宮

bmuimami 發表於 23-11-9 20:43

咁唔覆都好正常,通常未紅會快覆,出咗名開始忙就搵人代覆,變天王時就唔再覆

子爵府

20162016 發表於 23-11-9 22:56
咁唔覆都好正常,通常未紅會快覆,出咗名開始忙就搵人代覆,變天王時就唔再覆
...

Yes 人之常情

子爵府

Amyamyamychan 發表於 23-11-9 22:33
有冇叫佢唔好咁浮誇

無講呀 浮誇同哭腔係佢特色

子爵府

Rainyok 發表於 23-11-9 18:46
可以PM話我知嗎

唔洗pm,王馨平,見真人份人勁好人(同時俾好多人一種好過時嘅形象),佢分分鐘會同你傾一輪先走,見得佢多佢會主動同你打開話題,佢會用心記得你,唔似佢圈中好友周小姐咁,周小姐嘅態度都好,奈何太多人佢無法子認得你,王小姐俾我感覺佢好享受俾人等嘅感覺,佢自己都同我講過我未出現等佢之前佢有一段長時間無人等,無諗過之後會有我同極少數會等佢嘅人再出現,我正正鐘意果種可以同佢好親近嘅感覺,唔似好多大牌嘅明星,完全多人圍又多工作人員圍住,睇佢演唱會唔洗炒黃牛,即場去都買到飛果種(雖然對於一個歌手而言唔係好事)

水晶宮

noodle_noodle 發表於 23-11-10 01:31
唔洗pm,王馨平,見真人份人勁好人(同時俾好多人一種好過時嘅形象),佢分分鐘會同你傾一輪先走,見得佢 ...

王小姐俾人感覺親切有教養、斯文。我後生嗰陣時有聽佢啲歌,別問我是誰,當時都好hit,你係咪嗰陣已經係佢fans?

子爵府

bmuimami 發表於 23-11-10 06:29
王小姐俾人感覺親切有教養、斯文。我後生嗰陣時有聽佢啲歌,別問我是誰,當時都好hit,你係咪嗰陣已經係佢 ...

我係比較後期先開始留意佢,屬於最後生一批嘅fans,到左20歲出黎工作我先真正的起心肝去,2008年喺網路上認識到北京嘅fans(當時佢都已經結婚一段時間),佢就係好早期開始嘅fans,我就係聽左佢講王小姐嘅真人,覺得好有興趣,點知真係無介紹錯,當日除左我仲有另外兩三個人都係第一次等,佢一出黎話好意外點解我地會等佢,就算第一二次有人問佢尷尬問題(有個人問佢有無仔女同d仔女幾大),佢都好有禮貌如實和回答,之後往後嘅十年,好多時間我都會去等佢,佢喺網絡上都有同其他fans互動,不過因為佢經常會親自覆fans,我地就無樓主收到偶像回覆嘅興奮lu

男爵府

其實我唔知邊個係劉可

子爵府

noodle_noodle 發表於 23-11-10 06:53
我係比較後期先開始留意佢,屬於最後生一批嘅fans,到左20歲出黎工作我先真正的起心肝去,2008年喺網路上 ...

有次活動我入左後台,佢換完衫打算走,件衫有d野未整好,佢個助手係當年唱片公司嘅男同事唔方便幫佢整,王小姐竟然叫我幫佢整(佢無架子到唔介意俾fans掂佢心口),我唔肯,佢話“你都係女仔,我有你都有,怕咩啫”,搞到我當時都尷尬

我2012-2014年甚至見王小姐太密,有時見到無左果種偶像嘅神秘感,加上佢平時生活又咩都親力親為,我試過喺某區嘅超市同郵局都撞到佢自己去買野,想像唔到其他大紅嘅藝人會咁樣
我就覺得Linda會偏心經常去搵佢嘅fans,好多時得我一個等,當年我媽仲笑我,佢緊係無fans先諗住對你好d,起碼仲有你呢個傻人去等佢

子爵府

noodle_noodle 發表於 23-11-10 06:53
我係比較後期先開始留意佢,屬於最後生一批嘅fans,到左20歲出黎工作我先真正的起心肝去,2008年喺網路上 ...

好少偶像會咁親民,難怪妳咁愛她

子爵府

noodle_noodle 發表於 23-11-10 07:00

有次活動我入左後台,佢換完衫打算走,件衫有d野未整好,佢個助手係當年唱片公司嘅男同事唔方便幫佢整 ...

妳媽咪咁講太hurt妳

子爵府

Rainyok 發表於 23-11-10 07:18
好少偶像會咁親民,難怪妳咁愛她

我之後有識到93年已經追隨佢嘅fans(當年係4個男仔),佢地話Linda以前做歌手時唔係咁
又有一次喺大埔工業邨鳳凰衛視等佢,當時佢同陳海琪出黎,佢見到我就問我上唔上佢車,返出太和,我怕醜無上(我而家諗返係後悔無上過佢車),佢就話因為太靜怕我等巴士危險,佢就同陳海琪講陪我等埋巴士先走,陳海琪問佢食唔食煙 幾時上過佢順風車,就係有次理大一個食物有關活動,2014年社會運動期間難搭車,我當晚要返銅鑼灣上堂,佢就話佢有車叫我跟佢車,我就真係坐佢順風車,車上傾計同睇返d相,之後我同其他fans提起過呢件事,佢地都話我係“追星追到可以上埋車嘅fans”

子爵府

Rainyok 發表於 23-11-10 07:18
妳媽咪咁講太hurt妳

我媽好搞笑,一邊唔贊成我咁做,但有時時間許可佢都會陪我去,2012年春嬌電視活動,我媽都陪我去,果日謝票Linda一見到我就行過拍一拍我,我媽話“Linda過緊黎叫你”,我都有同Linda介紹我媽,Linda叫我媽做auntie,我媽之後話“我大佢少少咋(都大成十幾年喇),做咩叫我auntie”

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊