時政擂台

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

估不到 23世紀 仲有滅族呢種主張 連細路都唔放過 自己曾經被大奢殺 就要大奢殺人 和平 從來不易 身處香港 已經好好了

rose-mag  政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台  發表於 23-11-10 14:09

公爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主:

仲要班自己友默許啲咁嘅罪行兼且供應武器添 、人性本惡囉

象牙宮

2024年龍年勳章

micsin 發表於 23-11-10 13:37
估不到 23世紀 仲有滅族呢種主張 連細路都唔放過 自己曾經被大奢殺 就要大奢殺人 和平 從來不易 身處香港 ...

巴勒斯坦: 每10分鐘一個小童被殺. 美國話支持以色列對抗 hamas.

新疆: 人民生活水準大大提高, 美國就話種族滅絕.

侯爵府

Sumyeema1 發表於 23-11-10 13:49
巴勒斯坦: 每10分鐘一個小童被殺. 美國話支持以色列對抗 hamas.

新疆: 人民生活水準大大提高, 美國就 ...

球証又係佢龍門又係點 邊夠佢玩呢

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

其實我由細到大都唔認為鬍鬚希滅猶太人係錯事

珍珠宮

歐美佬跟本求其搵個籍口打壓中國,遲d可能連藉口都廢事揾,所以祖國一定要越來越強大,要班歐美佬臣服於我國

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

係,顛覆了人嘅思維

珍珠宮

猶太人普遍性格唔好, 計到盡, 佢地好注重教育, 學歷高, 所以去到邊都比人排斥

伯爵府

年紀越大, 越清楚呢個世界係冇公平公理同公正, 邊個拳頭大邊個就係真理, 黑都可以講成白

侯爵府

D..D 發表於 23-11-10 13:57
其實我由細到大都唔認為鬍鬚希滅猶太人係錯事

我覺得 殺人 不要殺得太盡 中國武術 都不是要致人於死地

子爵府

世界從來都無和平過

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

子爵府

2024年龍年勳章

因為誣衊新疆嗰時,未發生以色列嘅真滅絕巴人。任由尾國點講都得,總之實有其他國家信。
就好似當年64一樣,2019睇清事實真相。
今日睇清以色列種族滅絕巴人嘅事實

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

好慘,全世界睇住以色列每天殘殺巴勒斯坦平民,斷巴人水,糧,電,醫療物資,所謂聯合國原來係廢的,西方國家講嘅人權,公義都係假的,只要有老尾撐腰,就可以去滅人族侵吞人哋地方。

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

horsepant 發表於 23-11-10 14:07
世界從來都無和平過

只係我哋生活喺和平的中國國土,曾經,2019年曾有外勢力想將香港變成戰場。

侯爵府

DoReMi媽媽 發表於 23-11-10 19:22
只係我哋生活喺和平的中國國土,曾經,2019年曾有外勢力想將香港變成戰場。
...

對 好在有國安法 否則 建制 同內地人 都會面對同樣殘害

象牙宮

micsin 發表於 23-11-10 19:24
對 好在有國安法 否則 建制 同內地人 都會面對同樣殘害

仲記得當時有無知嘅曱甴話想香港變成烏克蘭,哩啲係食住Buffet嘆住冷氣話自己生於亂世,無病呻吟,睇下巴勒斯坦嘅小朋友,哩啲曱甴有冇覺得醜?

侯爵府

DoReMi媽媽 發表於 23-11-10 19:29
仲記得當時有無知嘅曱甴話想香港變成烏克蘭,哩啲係食住Buffet嘆住冷氣話自己生於亂世,無病呻吟,睇下巴 ...

佢地好多都是和平中長大 食飽無野諗 當然唔知啦

DoReMi媽媽    發表於 23-11-12 22:09

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

一位美國議員(嫁左比猶太人)已經講得好清楚
所有巴勒斯坦人都要被滅絕

https://www.theguardian.com/us-n ... e-salzman-palestine

Angie Nixon said: “We are at 10,000 dead Palestinians. How many will be enough?”

“All of them,” Michelle Salzman called in reply.

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

以史為鑑,中國必需自強
萬一真係打起仗黎,西方世界必定會以種族滅絕為目標

首頁

尾頁

跳至