自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

丁子朗入咗什麼男團之後,講真,真的大錯特錯。好好地的一個男演員,做戲又好過好多新人,連做主持反應都快過老一輩。

加入男團搞到男不男,女不女,仲要唔係唱得之人。不如調林正峰入男團好過,男人一個跑去整雙眼皮,最啱佢。調佢出來繼續拍戲做主持啦!

真是浪費人才。

男爵府

回覆樓主:

完全認同你,之前覺得佢發展好唔錯,都算幾有名氣喺TVB,做主持或做戲都出色,樣貌又唔錯,陽光型男孩,說話對答都好得體

聽到佢入咗呢個團,仲要搞埋個咁嘅形象完全唔適合佢,點解咁多唔揀揀中佢呢?究竟佢係咪得罪咗高層俾人調走

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

mln 發表於 23-11-19 23:11
丁子朗入咗什麼男團之後,講真,真的大錯特錯。好好地的一個男演員,做戲又好過好多新人,連做主持反應都快 ...

雙眼皮係咪痴出嚟咋

不過我又咁睇,成功失敗都好,可以參加呢啲大型比賽,俾阿rain train過都係一個好難得嘅經驗

珍珠宮

丁子朗入咗什麼男團之後,講真,真的大錯特錯。好好地的一個男演員,做戲又好過好多新人,連做主持反應都快 ...

佢而家個樣好難搞⋯
又唔叫做小鮮肉,扮到咁。陽光男襯佢啲

子爵府

但佢早排訪問話佢係自己要求參加的,公司最初都唔多同意。
我信佢講,因為佢都講過想搵多啲錢,恨有商演、廣告,呢個係佢入國內的機會,否則靠tbb份糧就死得

禁止訪問

2024勳章 虎到金來勳章

伯爵府

還我陽光正氣丁丁。
同佢距離越來越遠。佢都唔係超星團嗰類人。而且年紀身型又好似比人大啲。
佢之前做主持,主角都嶄露頭角,雖然都比朱凌凌忽然跑上。但各有特色,丁丁呢類都好。

伯爵府

arron媽 發表於 23-11-19 23:20
我信佢講,因為佢都講過想搵多啲錢,恨有商演、 ...

而家佢好似做開警察,走去做古惑仔卧底無間道梁朝偉咁無耐,雖則佢話係佢揀。

珊瑚宮

vivibabyvivi 發表於 23-11-19 23:15
雙眼皮係咪痴出嚟咋

不過我又咁睇,成功失敗都好,可以參加呢啲大型比賽,俾阿rain train過都係一 ...

我覺得係, 頭先睇佢跳舞, 有板有眼, 唔錯喎。
其實佢仲後生, 見多d,學多d, 對佢有幫助。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

入咗男團立即變咗娘娘
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

我剛剛看佢的資料,其實佢仲好後生個年紀都仲適合做超男團。但礙於佢個樣似大少少,我以為佢30歲左右架。

珍珠宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

arron媽 發表於 23-11-19 23:20
我信佢講,因為佢都講過想搵多啲錢,恨有商演、 ...

無可厚非嘅,TVB一年有幾多個騷比佢做主持?做到嘔d show錢都唔夠交租啦!有機會一定係望向國內,有咗知名度剩係直播帶貨or粉絲打賞都夠使啦!

男爵府

esmehouse 發表於 23-11-19 23:30
入咗男團立即變咗娘娘

丁丁好似練左葵花宝典

199707100304    發表於 23-11-20 11:29

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

esmehouse 發表於 23-11-19 23:30
入咗男團立即變咗娘娘

佢完全唔適合哩種造型

水晶宮

2024年龍年勳章 2018母親節勳章

今晚佢哋男團好睇,表現幾好,期待嚟緊嘅男團節目!

去第二度學吓嘢,見識多啲,好過只留喺一個「comfort zone」,機會唔係人人有

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

揀佢入男團嗰個真係害死佢,明明拍劇上緊位,冇啦,家陣俾金城安遲來先上岸

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

vivibabyvivi 發表於 23-11-19 23:15
雙眼皮係咪痴出嚟咋

不過我又咁睇,成功失敗都好,可以參加呢啲大型比賽,俾阿rain train過都係一 ...

全完認同
日本の平安を祈ります

男爵府

回覆樓主:

我都覺得唔適合丁既形象,反而覺得蔥頭應該去男團試下。

男爵府

佢染左髮直情認唔倒佢

男爵府

我係餓底 發表於 23-11-19 23:47
揀佢入男團嗰個真係害死佢,明明拍劇上緊位,冇啦,家陣俾金城安遲來先上岸
...

我鍾意丁多過周嘉洛/吳偉豪好多

我覺得丁啲戲好唔錯喎,恰到好處,佢係金宵個角色做得好好,周有啲浮誇太油膩我就麻麻佢

其實佢哋係咪同期㗎?感覺丁好似無咁多機會成日拍劇

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊