夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

好想知究竟係咪自己唸多咗

老公本身係個教練,所以返工時間唔定
半年前開始要出trip 教學生
由一開始幾個月出一次trip..到宜家差唔多個個月都要出一次,有時仲會兩次,每次出trip大概一個禮拜,一開始出trip 時佢都好主動打電話俾我又影相拍片send俾我,到對上一次開始話Wi-Fi 收得好差成日都揾唔到佢,但佢都會打返電話返嚟,夜晚都會視象傾幾句,但係今次佢冇打過電話俾我,又無影相拍片send俾我,我每次打俾佢都冇人聽電話,之後佢隔咗好耐覆返我電話,但明顯聽得出佢行埋一二邊講,仲要佢一兩分鐘就要收線,我叫佢夜晚做完嘢返到酒店打俾我,佢話好,但到最後都冇打,我開始覺得奇怪,因為平時唔係咁,之後嗰幾日同樣我每次打俾佢都冇人聽電話,跟住佢打電話返嚟又係講一兩分鐘就話要收線,每日一到夜晚佢就好似消失咗完全搵佢唔到唔聽電話,直至到第二朝先至覆返我訊息話琴日一早瞓咗,連續幾日都係咁,我唔明白點解每次我打電話俾佢,佢都唔聽電話,我問佢點解佢就話聽唔到,好攰瞓咗,好忙做緊嘢唔得閒聽,無論我朝頭早,晏晝,夜晚,我打俾佢都係唔聽電話,要等佢覆電話,仲要唔知覆唔覆,有時明明上1分鐘先收線,下1分鐘我再打俾佢,佢已經唔聽電話,唔知以為自己用緊call 機,我問佢究竟點解夜晚你就好似消失咗完全搵唔到你?又唔覆電話,究竟你夜晚去咗邊同邊個一齊?點解唔可以聽電話?明明佢話行緊返酒店返到酒店打俾我,但到最後都冇打,我第二朝問佢佢就答我,因為返到酒店沖完涼好攰就瞓咗,佢今次呢個trip所有我打俾佢嘅電話都唔聽,係只有佢打返嚟搵我,搞到我覺得好似偷情自己好似第三者,其實我一直都好相信我老公,因為本身佢唔係啲咁嘅人,所以每次佢出trip我都唔會成日打俾佢,佢自己會打俾我,或者send訊息俾我,但係今次我真係覺得好奇怪,我唔想亂諗嘢,但佢呢個行為真係好引導我去亂諗嘢,我覺得佢好似同第二個人一齊出trip咁,唔方便聽我電話,就因為呢個trip令到我好精神緊張,好驚個家會散。我同佢講我嘅感受,佢就話我時間多得滯冇嘢諗搵嘢嚟諗,但係今次我真係完全冇晒安全感,我可以點算?

大宅

Dembe 發表於 23-12-8 03:02

就咁講都覺得有啲奇怪
希望係諗多啦

子爵府

畀面勳章

一兩次就話巧合啫,但成日係咁 真係好可疑。。

你知唔知佢地址?!如果知 突擊上去部下佢,睇下佢有咩古怪。男人一日冇片喺手 蛇咬都唔認。。

子爵府

有冇得突擊接機?

洋房

回覆 陳小b 的帖子

佢唔係香港

洋房

cupid0627 發表於 23-12-8 09:32
有冇得突擊接機?

有唸過好唔好,如果無嘅會好尷尬俾佢啲學生見到

子爵府

Dembe 發表於 23-12-8 11:09

接老公機,俾個驚喜佢,點解尷尬?

子爵府

畀面勳章

Dembe 發表於 23-12-8 11:09

咪扮好掛住佢 所以想比d surprise 佢囉。。唔通你諗住直接講話去check 佢咩

子爵府

畀面勳章

Dembe 發表於 23-12-8 11:08
回覆 陳小b 的帖子

佢唔係香港

就係唔喺香港先作反

男爵府

當女人第六靈感到,必中機率99%!check 吓你老公好!好有古怪!

洋房

陳小b 發表於 23-12-8 11:20
咪扮好掛住佢 所以想比d surprise 佢囉。。唔通你諗住直接講話去check 佢咩

一去得機場佢就知我去check 佢,因為佢知我唔信佢

男爵府

Dembe 發表於 23-12-8 12:41

可以唔係佢面前出現架,最主要睇佢同邊個行出黎之麻

子爵府

Dembe 發表於 23-12-8 12:41

學樓上話,第六感好準㗎
你點都要諗辦法查一查

男爵府

反常即是妖,話冇問題你都唔信

伯爵府

想生BB熱投

你其實已經心知肚明。快啲決定下一步好過。
I am Agent P

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

同咩學生?
日對夜又對, 分分鐘同學生話自己單身
唔係點會唔聽電話
其實你都知答案
睇下電話就一目了然
趁有時間, 諗定點應對好過

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

咁可疑
我會暗地裡係機場裝佢

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

下? 做第三者男既反而係爭取時間機會見面傾電話喎, 點會好似樓主咁CC 縮縮咁委屈想見多面都冇。
請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

子爵府

令我想起舊年消房哥和老婆去日本旅行

洋房

hedhed 發表於 23-12-8 15:49
你其實已經心知肚明。快啲決定下一步好過。

我都唔敢肯定,似係似唔係,因為我發完脾氣之後佢都有打返多電話俾我仲有視象,我打俾佢都有時聽有時唔聽,夜晚返到酒店都有視象打俾我,今日同佢視象其間有其他教練同佢講嘢,佢都同人哋講同老婆講緊電話,佢話教哂班聽日就返香港啦,我發完脾氣之後呢兩日又好似正常返啲咁,所以我都唔知究竟係唸多定點🥲

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊