自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

excited:

睇到都開心﹗
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

男爵府

仔女帶自己旅行,自己腦筋放空,跟住行就得,好幸福仔女好有心

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

東京駅一番街
attach0/tmp/php3Bw4QS
attach1/tmp/phpnjt7rz
attach2/tmp/phpDGpr3f
attach3/tmp/phpdnnVEW
attach4/tmp/phpztrAgD
attach5/tmp/phpbXCnSj
attach6/tmp/phpvYdlu0
attach7/tmp/phplN6p6G
attach8/tmp/phpBfrCIn
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

又到開餐時間
attach0/tmp/phppsDui1
attach1/tmp/php69lb4e
attach2/tmp/phpFOTZPs
attach3/tmp/phpmIiTBG
attach4/tmp/phpjEETnU

唵嘛呢叭咪吽      

大宅

年輕人肯陪老人家已經難得,仲要陪住照顧去旅行咁多日,好抵讚

男爵府

wong2323 發表於 23-12-20 19:08
東京駅一番街

好正喎。
我聽日下午機返香港,都諗住聽朝去呢度買手信,係咪喺車站附近?

別墅

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

放下自在

公爵府

wong2323 發表於 23-12-17 15:34
幾位年輕人好乖好有心,幾個月前已經計劃行程,見佢哋有file夾有行程表,每個站都搵定電梯位置,方便我哋 ...

一個咁有心的後生已經難得,仲要五個,有什麼祕訣可以培養到咁有心的年青人?

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

wong2323 發表於 23-12-17 13:23
上次搭飛機已是4年前,今次阿仔同三個姨甥帶我哋幾個老人家東京自由行,加埋我總共4位老人家(其中有要用拐 ...

so sweet

珍珠宮

回覆樓主:

好羨慕,我都想子女帶我去旅遊,可惜系我帶佢哋去多,佢哋懶得plan 行程,寧願唔去嗰種

複式洋房

乖仔

侯爵府

2024年龍年勳章

衝出大灣區, 正呀!

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章

sunnykiwi 發表於 23-12-20 22:15
好正喎。
我聽日下午機返香港,都諗住聽朝去呢度買手信,係咪喺車站附近?

係呀 ~

男爵府

pauline_c 發表於 23-12-21 10:34
係呀 ~

Thanks. 已經買完

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章

Maksin 發表於 23-12-17 14:19
我仔好鐘意睇哈利波特既小說,諗住下年2月同佢去,你地去時多人嗎?人月入面多野睇嗎?
...

好多野睇(&體驗), 我就係情節唔記得, 有機會再去要睇返一次故事!!
我去了7小時左右

◕順其自然啦~♥ ◕

大宅

2024勳章

wong2323 發表於 23-12-17 13:23
上次搭飛機已是4年前,今次阿仔同三個姨甥帶我哋幾個老人家東京自由行,加埋我總共4位老人家(其中有要用拐 ...

可以同老一輩人去外地旅行 真是很大福份.

祝你們一行有老有小的, 旅途愉快

超級版主

sunnykiwi 發表於 23-12-20 22:15
好正喎。

在東京站內,有好多野買,又有好多食店
唵嘛呢叭咪吽      

男爵府

wong2323 發表於 23-12-21 12:42
在東京站內,有好多野買,又有好多食店

有搵到,買左少少。
依家來到機場,又準備買

大宅

好羨慕你地

首頁