自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

kwhkwh 發表於 23-12-19 12:31
班生蕃游完水沖完身怕凍入來暖身岀岀入入!果日果個场跟本冇熱過!我真心覺用個會所用得勁委屈!用者自費 ...

除左呢樣我仲有見過有人响度磨腳皮 同染髮

大宅

回覆樓主:

放假先迫於無奈湊小朋友既家長

水晶宮

kwhkwh 發表於 23-12-19 12:31
班生蕃游完水沖完身怕凍入來暖身岀岀入入!果日果個场跟本冇熱過!我真心覺用個會所用得勁委屈!用者自費 ...

哎!你那班係住客都仲好啲。我那件豬隊友,當年瞞住我,拿我仔張會所證換左做佢大妹(佢大妹痴佢娘家住公屋,賣樓後一家三口住娘家白食白住)。咁都不心足,拿左我仔張證(因我哋單位限住上限人數,沒得加錢加證!),會所費用係管理費包埋!很貴管理費!佢一點回水都沒比返我!搞到次次我仔游水額外當街客比錢買票!真諷刺!到我哋換樓才解決到,陰功。

kwhkwh    發表於 23-12-19 18:45

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

所以屋苑啲 Playhouse 好快殘,又要好快維修

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

2024年龍年勳章

登陸火星 發表於 23-12-18 23:02
我屋苑club house的遊戲室,有分開小童與幼童區域,以免受傷,除定立遊戲規則外,也會有管理員在附近 ...

請問是哪一間管理公司咁好; 管理費是否很貴?

公爵府

2024勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

有錢無品衰過深水埗

侯爵府

2024年龍年勳章

我家會所好啲,無乜生番,有分年齡區域,啲管理員會巡會制止,多外國小朋友係嘈啲囉

男爵府

Astra00 發表於 23-12-19 18:05
哎!你那班係住客都仲好啲。我那件豬隊友,當年瞞住我,拿我仔張會所證換左做佢大妹(佢大妹痴佢娘家住公 ...

比我爆硬個豬隊友 自己個仔都無證,咩唔係小朋友先用得最多!

侯爵府

2024年龍年勳章

SmallTungmama 發表於 23-12-19 18:51
請問是哪一間管理公司咁好; 管理費是否很貴?

是居民反映給管理處去改進

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

大宅

Ritzmary 發表於 23-12-19 21:56
有錢無品衰過深水埗

請問深水埗咩衰?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊