美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

邊個brand較好
用過la mer幾好
la prairie有咩product好?想試

公爵府

回覆樓主:

la mer 唔夾我,cleanser 用完有d乾,treatment lotion 同eye cream 冇咩特別, la mer cream 用完爆瘡

La prairie cream cleanser 好啱乾燥天氣用,用完唔乾。Luxe cream 可改善我膚質同氣色,可惜藍魚子眼霜我敏感~

男爵府

兩隻都用過,la mer夾我多啲。經典面霜soft版好正。la prairie太香太笠。不過佢啲粉底、碎粉係超好用。

珍珠宮

lflxl 發表於 23-12-24 14:17
兩隻都用過,la mer夾我多啲。經典面霜soft版好正。la prairie太香太笠。不過佢啲粉底、碎粉係超好用。
...

我琴日去左門市試la prairie, dislike佢隻味,最尾都係買番la mer

狐狸 你要的是我嗎?
如果 於漆黑中相擁 沒說話也不可怕

伯爵府

回覆樓主:

LA prairie 應該高檔好多,以我所知哥哥,唐唐同Tony Leung 都係用佢,佢隻魚子精華係黃牌

珍珠宮

奇奇媽媽 發表於 23-12-25 20:59
LA prairie 應該高檔好多,以我所知哥哥,唐唐同Tony Leung 都係用佢,佢隻魚子精華係黃牌
...

高唔高檔唔係重點,好用先係重點
狐狸 你要的是我嗎?
如果 於漆黑中相擁 沒說話也不可怕

伯爵府

SIUBKT 發表於 23-12-25 21:32
高唔高檔唔係重點,好用先係重點

我用佢啲night cream ok ar
護膚品幾時都係要夾既

首頁

尾頁

跳至