自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

睇哂,我本身都以為官熙揀旻志,旻志太索啦

公爵府

官(emoji)個様有d似朴寶劍,身高190,個人又有d幽默攪鬼,比我都會揀佢

子爵府

mrskcw 發表於 24-1-13 02:50
初時覺得佢幾可愛,但原來有些少恐怖情人的特質...

夏情 同 奎利 都好恐怖,男仔同佢地一齊會被佢地夾到 ...

我反而幾鍾意廈情,慧善咪又係扮曬唔在乎,又暗地睇自己目標同其他女仔互動,同埋觀察言行,其實好有機心。

子爵府

mmpo 發表於 24-1-13 09:38
睇哂,我本身都以為官熙揀旻志,旻志太索啦

旻志我覺得一般,溝慣仔,同埋好唔成熟,無情情係直升機喊,篤人手臂,成廿六歲,但行為似中學生。

子爵府

mmpo 發表於 24-1-13 09:41
官(emoji)個様有d似朴寶劍,身高190,個人又有d幽默攪鬼,比我都會揀佢

好無安全感

子爵府

mrskcw 發表於 24-1-13 02:33
有呀

睇緊

有兩個係選美有名次,包括廈情,公開真相之後,官熙會唔會後悔個選擇?
上面樓上講嘅恐怖情人,我又覺得未至於。官熙同民又左搖右擺,我覺得乞人憎多啲,不過有可能係收咗錢玩轉party 嘅劇本

珍珠宮

mmpo 發表於 24-1-13 09:41

初初睇ok,但優柔寡斷好難頂,同埋唔信有3條女揀佢囉

珍珠宮

snow.white 發表於 24-1-13 10:05
有兩個係選美有名次,包括廈情,公開真相之後,官熙會唔會後悔個選擇?
上面樓上講嘅恐怖情人,我又覺得未 ...

我覺得慧善最順眼,身材好個人又真
最後行出去擺明係劇本啦,同埋如果我係廈情明知對方唔會揀我都唔會行出去
不過呢啲返去現實世界都未必真拍拖(慧善而家喺英國讀書),當睇劇就算

子爵府

海警好醜樣下

子爵府

回覆樓主:

我覺得官熙看似係壞男人,但其實佢由頭到尾都係鍾意短髮女,只係佢性格自卑太要面,所以中途扮晒同其他女調情,懶係多選擇,根本一直都係鍾意短髮女。佢以為短髮女鍾意第二個不知幾擔心,但一知道短髮女嘅心意之後佢就連女六姣婆都唔再睬了。佢叫女六揀咖啡佬就係因為私底下咖啡佬同佢講佢鍾意姣婆女六(呢個我估)所以官熙根本就唔鍾意女6,鍾意嘅話點會讓比咖啡佬?官熙性格係好幼稚好要面,成個細路仔咁,一日個女仔冇承認鍾意佢,佢都唔會作出選擇。俾我,我都會揀官熙,其他冇個揀得落手。佢跑步第一嗰下真係勁型。

子爵府

2018復活節勳章

da-rosette 發表於 24-1-13 12:36
我覺得官熙看似係壞男人,但其實佢由頭到尾都係鍾意短髮女,只係佢性格自卑太要面,所以中途扮晒同其他女調 ...

女六真係坐定笠六以為官一定揀佢
我無睇晒,見樓主話原來已經廿六歲,仲大過短髮真係好唔成熟,我以為佢廿歲仲係學生,佢動輒就用眼激攻勢,同埋第一晚同官去天堂島嗰件睡衣,真係被佢嚇親,好進取

子爵府

nownowma 發表於 24-1-13 14:32
女六真係坐定笠六以為官一定揀佢
我無睇晒,見樓主話原來已經廿六歲,仲大過短髮真 ...

女六同女一真係那來的自信!過份自信完全冇望清狀況搞到自己好肉酸。女六仲話將來要做主播,除非係娛樂主播啦,如果係新聞主播真係對佢個形象有影響喎,太姣太cheap了。

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

da-rosette 發表於 24-1-13 15:56
女六同女一真係那來的自信!過份自信完全冇望清狀況搞到自己好肉酸。女六仲話將來要做主播,除非係娛樂主 ...

其實個個都好整容樣,第一二季啲女仔靚好多自然好多。呢季男女質素都比下去。
呢季我係覺得廈情靚,同埋真性情。同埋幾搞笑
之後就係慧善,個樣自然,身形又好,亦只有佢食到官熙,時鬆時緊,唔會順哂佢意,但又永遠都好溫柔咁笑。真係好有辦法。
Childhood is journey, not a race.

子爵府

是是但但 發表於 24-1-13 16:21
其實個個都好整容樣,第一二季啲女仔靚好多自然好多。呢季男女質素都比下去。
呢季我係覺得廈情靚,同埋真 ...

我同你一樣,我嘅靚女排位係第一廈情第二慧善,第三係女五詩隱,其他揀唔落手好重味精。慧善真係超級聰明叻女,一方面講明除咗官熙冇其他選擇等官熙有返自信唔好放棄佢。另一方面又唔會好似廈情咁刮開肚皮講到明最鍾意係佢,真係做到收放自如,超級叻女!佢除咗叻女仲要好善良,有一個遊戲係男仔抱住女仔做深蹲,慧善為咗令官熙負擔冇咁大,專登調整姿勢令佢冇咁費力氣,搞到自己面容扭曲都在所不惜。廈情好搞笑同一開始綠茶形象好唔同。官熙同慧善好sweet,希望現實一齊啦!不過現實女方咁高質又唔使揀啲咁鬼麻煩嘅男仔,雖然官熙係幾吸引不過太麻鬼煩

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

da-rosette 發表於 24-1-13 19:21
我同你一樣,我嘅靚女排位係第一廈情第二慧善,第三係女五詩隱,其他揀唔落手好重味精。慧善真係超級聰明 ...

其實節目都係幫佢地開個頭,之後先正式約會。喺島上乜都冇,只講愛情,梗係專注啦!之後回歸社會,各有各忙,慧善重要去了外國讀書,應該好難keep。

第一季芝燕同世勳都分了手。
Childhood is journey, not a race.

大宅

snow.white 發表於 23-12-26 20:14
有冇人睇緊?一齊討論吓! 狐狸様個女仔好識溝仔,海警又好靚仔,我睇到好肉緊,佢哋成班點鬥到最後。
...
尹軒情--好戰鬥格.情場老手.
金奎利---第一集表現出場好無禮貌.可能劇本須要?
李官熙--斷眉.相學不好.
樸民奎---樣醜.身材掂.
安玟映--太開放.

其實女今季位位都好識玩.

大宅

snow.white 發表於 24-1-13 09:58
我反而幾鍾意廈情,慧善咪又係扮曬唔在乎,又暗地睇自己目標同其他女仔互動,同埋觀察言行,其實好有機心 ...
我睇晒, 開頭系唔鍾意廈情, 但後來反而鍾意佢率直, 爽朗, 佢話官熙話得佢好!

男爵府

啱啱開始睇,我又覺得素人黎講,揾到樣吾差身形咁好已經好好。

職業運動員响韓國幾好揾架,李官熙出名㗎,可能年薪2,3百萬港弊架。

大宅

廈情真在係"發電機"

大宅

ilovepizza 發表於 23-12-26 21:56
仔同女都唔得
不過性格嚟講,健身女(慧善?)幾好,會為人著想,又有身材
男人嚟講,地產佬有啲出乎意料有 ...

對.食女咁款.評分.被女方罵才轉向慧善話再去天堂島想同佢去.梗係啦.另外女子都不會再揀佢.

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊