自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

牛年勳章

kiu-mummy 發表於 24-1-16 15:04
我買咗三次,覺得43唔脆口,反而Koala 好食,不過呢兩星期已唔見有賣。

我都覺得Koala好食啲, 甜中帶酸又夠脆!

別墅

熱血勳章

回覆樓主:

我也來一盒 我自己買嘅
attach0/tmp/phpT2yZVP

esmehouse    發表於 24-1-16 20:01

水晶宮

回覆樓主:

食前記得浸鹽水十分鐘

esmehouse    發表於 24-1-16 20:05

伯爵府

2024年龍年勳章

今年質素幾好
食咗幾個唔同牌子都滿意
不過我唔係自己買
老公買、人地送

侯爵府

好媽媽勳章

邊度買?
開心每一天

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

雪影 發表於 24-1-16 19:51
邊度買?
Market Place $528 32mm-34mm
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

yauchuchu 發表於 24-1-16 19:51
今年質素幾好
食咗幾個唔同牌子都滿意
不過我唔係自己買
真係幸福
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

syne403 發表於 24-1-16 16:26
果位jm真係買咗樓,仲買平咗一百萬
其實到現在有冇人知道佢買咗邊度

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

廷廷媽 發表於 24-1-16 17:59
車厘布冧邊度買? 爽肉定林肉架?

樂富街市、皮少少爽口、內系肉少林、又甜又多汁

大宅

我係買比個仔食

大宅

回覆樓主:

食咗2盒,都係自己買嘅

esmehouse    發表於 24-1-16 20:56

伯爵府

回覆樓主:

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

今年買咗幾盒,我本身麻麻地,主要俾家人食。

子爵府

呢幾日食緊,金袋鼠黑盒, 34+超好味
attach1/tmp/phpGAbLwM
attach2/tmp/phpkedsSn

寶石宮

princessally 發表於 24-1-16 22:50
呢幾日食緊,金袋鼠黑盒, 34+超好味
幾錢

男爵府

2024年龍年勳章

我老公都買咗一盒紅寶石,但我覺得唔太甜!我自己就中意食43度多啲!

esmehouse    發表於 24-1-17 00:15

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

mercurycc 發表於 24-1-16 15:05
無!老公話唔好買.

點解?

象牙宮

Fishqqma 發表於 24-1-16 23:20
點解?

因為我只食幾粒,只鐘意買,佢要執手尾,
佢又麻麻地車厘子。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章