自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024勳章

不少人都會為了好看而開始健身練肌肉,不過這些活動通常都是大人所為。但是在美國一名7歲女童卻比普通成人更迷戀腹肌!在可愛的外表下,竟然藏有比普通成人還完美的6塊腹肌!而且她平日最愛的運動竟然是健身,還經常參加選美比賽,並成功奪得冠軍,被封為「健美小天后」。

根據《Daily Mail》報道,這名女孩名叫Kynlee,目前居住在美國洛杉磯。只有7歲的Kynlee五官非常標緻,擁有金髮碧眼以及高鼻樑,面型看上去就好似洋娃娃一般精緻可愛。不過精緻的五官之下卻藏著完美腹肌,超反差的外貌和身材讓她在社交媒體上爆紅!

事實上,Kynlee可以說是「健美小天后」,從小受到家裡的影響之下,加上媽媽Angel Heiman 亦正在經營一家啦啦隊健身房,非常迷戀訓練體型。Kynlee自2歲開始就參加各種選美比賽,非常享受向人展示自己的完美體型,可能與家族遺傳有關,家中的其他小孩都擁有非常發達的肌肉,可以說是健美世家。

Angel表示女兒Kynlee從小就展現出過人的天賦,能夠透過觀察和模仿的動作,很快地學習啦啦隊的動作,所以Angel對Kynlee亦是細心培養。後來新冠疫情爆發,Angel更加專注細心地教導女兒更多基礎動作,這也讓Kynlee從小就非常熟悉體操運動,兩人還會定期在家裡使用體操器材一起練習。Kynlee在練習的過程中也逐漸愛上了體操和健身,還希望未來能夠在奧運上大展身手!

Angel也表示,Kynlee自5歲就會去健身房練習,每週會運動四次,有時候還會和母親一起在家訓練。為了保持最佳的體型,甚至在小小年紀就已經嚴格堅持良好的飲食習慣!所以Angel認為Kynlee會有今天的完美腹肌她一點也不驚訝:「她為此非常努力,並為自己的堅強感到自豪,同時也激勵了很多人」。

大宅

第二張圖好恐怖喎

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

大宅

會唔會影響佢發育架?

侯爵府

畀面勳章

蛋花湯 發表於 24-1-19 09:34
不少人都會為了好看而開始健身練肌肉,不過這些活動通常都是大人所為。但是在美國一名7歲女童卻比普通成人 ...

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

還是穿衣可愛
請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

小朋友我覺得有少少肚腩仔可愛啲

水晶宮

回覆樓主:

唔鐘意小朋友扮大人

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

回覆樓主:

係咪真架?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

唔識欣賞

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

回覆樓主:

小朋友都係自然啲先可愛

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

完全唔覺得可愛同唔識得欣賞
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

水晶宮

平凡是我 發表於 24-1-19 09:45
會唔會影響佢發育架?

會,絕對會,向橫發展

公爵府

2024年龍年勳章

7歳6塊腹肌

好奇父母係點

侯爵府

2024年龍年勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆樓主:

自己既小朋友一定唔會咁做,呢種健美唔識欣賞

子爵府

嚇死人咩
係咪好事架?

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 熱血金章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回

大宅

如果因為太鍾意運動,搞到練出朱古力就接受到(雖然係over左),如果係因為鍾意肌肉而特登練成咁就no啦

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

duckduckswim 發表於 24-1-19 09:37
第二張圖好恐怖喎

第四張都有d驚嚇

大宅

尾二果張幾恐怖下....

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊