自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

因為自己本身好鍾意香水,原來上Workshop都唔平,仲貴過自己買,如果上過班,會唔會自己識調

水晶宮

佢會問你大概喜歡乜嘢「調」,然後調一樽俾你咁㗎咋!唔會去一次就識整
我嗰次係咁,個人認為係「嘥錢」
嗱!我嗰次咋!以後不會再參加呢啲
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

bmuimami 發表於 24-2-5 12:29
佢會問你大概喜歡乜嘢「調」,然後調一樽俾你咁㗎咋!唔會去一次就識整
我嗰次係咁,個人認為係「嘥錢」:jo ...

咁慳返,因為都幾貴

男爵府

ilovematthew 發表於 24-2-5 12:12
因為自己本身好鍾意香水,原來上Workshop都唔平,仲貴過自己買,如果上過班,會唔會自己識調
...

我上過香薰油整cream同香水(碌嗰種)既免費班
唔知係咪你講呢種
佢有教落幾多?比例係點?
不過有個底油佢整定了

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

liverpool2023 發表於 24-2-5 12:35
我上過香薰油整cream同香水(碌嗰種)既免費班
唔知係咪你講呢種
佢有教落幾多?比例係點?

唔係呀,佢差唔多成$800-900

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第一回 DHA勳章 畀面勳章

感覺係SELL自己牌子有幾靚--純,無雜質

好耐之前...都10幾年前上過1堂, 講每個人LIKE咩味, 如果簡唔到, 會介紹COMMON D味。

水晶宮

ilovematthew 發表於 24-2-5 12:12
...

我都好鍾意買/玩香水,而我亦都幾肯定呢啲workshop唔多啱香水愛好者的。 唔係搽開香水嘅人當玩下就可以。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊