自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

有冇人同我一樣對於呢啲所謂親子kol都幾反感。
最主要係啲父母推啲仔女出嚟。有時就影下啲所謂得意搞笑嘢出嚟分享。雖然都明白呢個世界笑貧不笑娼。如果佢哋搵到食嘅話,呢個係佢哋嘅選擇。
其實我都冇特登走去睇或者like。不過有時咁啱啲人share出嚟就碌到。每次都覺得好唔想睇。講真的小朋友係自己父母眼中都係得意同可愛,其他人眼中睇都係普通小朋友一個。成日咁樣影佢哋啲相擺上網,唔知啲小朋友大過咗會點諗
如果佢哋大個咗都係做啲明星或者媒體工作可能都仲好啲,萬一做咗啲政府官員唔知會唔會畀人笑。想像一下特首李家超,如果由bb開始,佢阿媽就搵佢同埋啲贊助產品一齊影相,再不斷擺上網,到佢大過咗之後,畀人搵返曬啲相出嚟,究竟個當事人或者其他人會點諗。

已刪除用户

2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章

珍珠宮

回覆樓主:

唔會啦
香港人好善忘
十年後都忘記哂了
所以而家有得搵錢,當然搵錢

另外樓主講既知名人士,而家都一樣無舊同學上網爆料、曬相
十年後可能唔興上網po相lu,邊個知
知名人士去到果啲位置,身邊嘅人都唔會無啦啦得罪佢

男爵府

Angela.Cheung 發表於 24-2-18 20:47
有冇人同我一樣對於呢啲所謂親子kol都幾反感。
最主要係啲父母推啲仔女出嚟。有時就影下啲所謂得意搞笑嘢出 ...

係囉,連林志穎,張智霖,曹格都要推個仔女出黎做show.

別墅

回覆樓主:

所以我好憎個alice haha!仲未畀連登班人追擊到笠水時,就扮晒親子kol,同人share點樣“照顧”個仔,賣廣告,但一收檔就出story 將個仔打格仔,扮保護個仔,如果有錢搵佢恨不得日日分享個仔個樣

男爵府

loveistrue 發表於 24-2-18 22:49
所以我好憎個alice haha!仲未畀連登班人追擊到笠水時,就扮晒親子kol,同人share點樣“照顧”個仔,賣廣告 ...

佢出story 打格唔係保護個仔,係比連登追佢話個仔生哂濕疹仲比勁多碳水野佢食,又訓到個頭扁先開始打格,因為覺得無人見就無得追擊,而家又推個細仔出嚟,呢條女最好收皮,好廢分享啲野都無建設性

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊