自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

Rita 發表於 24-3-13 15:12
我早排游去心聲留言版,發覺有些資深會員變咗刪除用戶。而呢位yy會員佢平時出帖又唔覺佢賣廣告,所以有D唔 ...

我都有見到心聲有2個會員被刪
佢兩個又唔似賣廣告
唔知咩事

伯爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主:

買點會無頭無尾話要買人哋個外x?好嘔心

公爵府

醒目開學勳章

檸檬檸檬 發表於 24-3-13 09:14
講埋啲小學雞「咩射野好準」

白痴仔,無女先講呢啲廢話。真野洗鬼講出嚟?廢柴先懶叻!

以「投籃」方式掉垃圾時向女同事說出,「孫醫生射嘢好準」,但前文有講係掉垃圾,呢句我又唔覺得好大問題喎!

有時我哋都會笑吓啲男同事點解你條嘢咁短?(staff badge 條繩)

但唔明點解會走咗句一萬蚊買你外陰,呢句就好有問題

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Rita 發表於 24-3-13 15:12
我早排游去心聲留言版,發覺有些資深會員變咗刪除用戶。而呢位yy會員佢平時出帖又唔覺佢賣廣告,所以有D唔 ...

咁即係自言自語,咁得人驚

複式洋房

子爵府

fundfund 發表於 24-3-13 16:11
以「投籃」方式掉垃圾時向女同事說出,「孫醫生射嘢好準」,但前文有講係掉垃圾,呢句我又唔覺得好大問題 ...

外陰 諧音 愛人?
純粹無聊估吓嘢
[[img align=right]C:\Documents and Settings\Administrator\桌面[/img]

大宅

9594 發表於 24-3-12 23:31
顺産都做到元旦b?

有樣方法by“催生”

子爵府

https://www.seedoctor.com.hk/doctor_name_card.asp?dr_doctor=4693

經歷詳述:
本人有慢性盆腔炎,我前後約見了孫醫生幾次,每次都最少等3-4小時,一問完咩事就照ultrasound,照完佢即見另一個客(另一間房),我在房獨自坐又要等半小時,佢回來再睇片詳述病情,15-20分鐘左右,有問必答,但又直又串,但朋友介紹佢做手術好,每次上去都很多病人,應該是出名可靠的,最後都決定找佢做手術。
可是在簽署手術當天,本身約了11:30am, 我11:00am已到診所,我預了要等的,但一等等到下午4點,護士叫我飲大量水照ultrasound, 我話我來簽文件的,護士話醫生吩咐要我照ultrasound....ok我照做,等到4:45pm我追問護士,佢只說應該下個到我...我忍不住要去廁所,回來再飲水再等。5:30pm入房孫醫生親自幫我照,照完叫我出房等....中間有一位孕婦入去見了孫醫生....我等了40分鐘,我發現大堂2位護士神情緊張,我追問得知剛才的孕婦檢查時大量出血,已call 救護車....我只能再等...
護士通知到我時,一入房,房內有2護士正手忙腳亂地清潔,孫醫生的樣子慌亂!我心一沉...孫醫生拍一下坐位,示意我坐下,但佢開始煩躁,自言自語,
我問:我有什麼能幫你嗎?
孫醫生大喝:我唔想做!
我很驚,真的,我要交身體給這個人做手術嗎?
我輕聲問:你唔想做是指我的手術嗎?
佢很嬲,再喝我:我幾時有話唔想做你的手術!我無話唔做,我只是話唔想做份工!其實你係咪有精神病,點解你一定要做這手術!!!

我呆了,真的,我呆了最小1分鐘

我最後說的一句說話:我決定不做手術了
轉身準備開門離開,孫醫生同護士講:即刻給埋張單佢埋

我冷笑..就算你病人很多,能找到錢很多,幸好我決定不找你做是明智的,因你EQ實在太差了....
診所各方面安排都不是從病人角度諗,等候最小2-3小時,我最後一次更等了7小時,孫醫生態度輕浮,每次都說病人問題多,病情複雜,時間延遲了。其實是診所運作出問題吧!為求接多d生意,同一時間接見幾個病人,但醫生本身又配合不到.....收費又貴

我強烈建議想找孫醫生的想清楚才決定

簡評:
個人觀感- 態度有失、醫德有損
經歷過程- 求診病人實在太多,等候需時
推介意見- 本人絕對不會再作光顧

***不過都唔可以證明佢有性騷擾姑娘***

複式洋房

其實唔明點解仲要人睇佢

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊