自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

大廚勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

同事講返,原來之前有經紀圍住浴巾賣樓,果個女仔,你地估唔估到係邊個?

陳倩葶

水晶宮

雪菜肉c 發表於 24-3-13 13:28
同事講返,原來之前有經紀圍住浴巾賣樓,果個女仔,你地估唔估到係邊個?

唔明,有冇圖?

子爵府

牛年勳章

聽過好多次

子爵府

牛年勳章

Kittymummy 發表於 24-3-13 13:31
唔明,有冇圖?

https://hk.finance.yahoo.com/news/%E7%BD%AE%E6%A5%AD-%E8%B2%B7%E6%A8%93-%E7%9D%87%E6%A8%93-%E9%80%B8%E6%A8%BA%E5%9C%92-%E5%95%9F%E5%BE%B7-%E5%B0%9A%EF%BC%8E%E7%8F%92%E6%BA%8B-%E5%90%8D%E6%A0%A1%E7%B6%B2-%E8%B3%A3%E9%BB%9E%E3%80%81%E6%8A%95%E8%B3%87%E6%BD%9B%E5%8A%9B-011512090-201337176.html

水晶宮

紅酒 發表於 24-3-13 13:35
https://hk.finance.yahoo.com/news/%E7%BD%AE%E6%A5%AD-%E8%B2%B7%E6%A8%93-%E7%9D%87%E6%A8%93-%E9%80%B ...

Oic, 原來係佢
起初以為風水佬個港姐老婆tim

珍珠宮

https://hk.finance.yahoo.com/news/%E7%BD%AE%E6%A5%AD-%E8%B2%B7%E6%A8%93-%E7%9D%87%E6%A8%93-%E9%80%B ...

番去做地產啦

大宅

記得呀,陳仲選過區議員,不過輸咗

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

假Sammi! 中二

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

咁真係返去做地產, 唔好係大台唱歌, 好難頂!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

別墅

係拍樓盤宣傳片

大宅

仲以為圍住浴巾帶人睇樓咁癲添

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

oh 原來係佢黎
唔怪之得一直對佢咁反感

直覺太準啦..一直覺得佢做作 人又假
原來本身就真係cheap
返去做地產啦

珍珠宮

回覆樓主:

好耐啦

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章

gracefull 發表於 24-3-13 14:58
仲以為圍住浴巾帶人睇樓咁癲添

咁樣佢會好危險

伯爵府

2024年龍年勳章

好多佣金?咁肯搏,一定係老闆的愛將。

複式洋房

?

珍珠宮

做乜搞到自己咁cheap
份佣好大份咩?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊