夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

前幾日無意中發現c6 WeChat 有多次轉錢俾一個女人,自己又蠢,即刻問佢,佢就好心虛即刻刪咗個女人WeChat。一直同我講係返大陸睇廠時候去揼骨的飛機師,無搞過,只係手作仔。但之後發現佢哋有頻密傾計,仲約出嚟食飯,佢話條女係咁叫佢開房,但佢都拒絕咗。佢有同我認錯,以後冇下次。我哋有2個小朋友,一個高小,一個低小,平時c6對我都好好,但呢一件事直接令我懷疑自己咁多年的付出是否值得。我知如果想守住個家就唔應該一直追查,但我有時真係過唔到自己的心理關口,好迷惘⋯⋯

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

ftm嗎?
如是,就不迷茫,cap 左水先講
請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

別墅

catliu530 發表於 24-4-12 13:35
前幾日無意中發現c6 WeChat 有多次轉錢俾一個女人,自己又蠢,即刻問佢,佢就好心虛即刻刪咗個女人WeChat。 ...

唔好信,邊得咁多手作,男人都係想扑野,仲多次連絡約食飯,已經有d 感情。

ada0707    發表於 24-4-30 09:35

子爵府

肯定有攪野啦,如果唔係点會過錢!唔斷正蛇咬都唔認啦!

大宅

catliu530 發表於 24-4-12 13:35
前幾日無意中發現c6 WeChat 有多次轉錢俾一個女人,自己又蠢,即刻問佢,佢就好心虛即刻刪咗個女人WeChat。 ...
做女人,幾時都要保障自己呀!發現自己老公咁樣,首先係要將佢所有嘅偷食證據都保存好,其實而家好多男人都係出面會有小三,其實已經好平常嘅事,你問佢佢肯定唔會認㗎,因為你冇實質證據指控佢,而家佢知道你懷疑佢,偷食嘅話肯定會更加小心,過來人好明白你感受,你會對佢開始好多猜疑,唔會再相信佢所講嘅嘢,每個男人都係認錯話唔會有下次,就算上咗床都話冇,我嗰陣同你一樣,選擇相信佢,畀機會佢,結果呢原來係密食當三番,原來已經欺騙咗我六年,結果太恐怖啦,就算畀你追查到,知道佢有幾多個女人都好,始終都要接受發生咗嘅事實,唔好太難過唔值得㗎!最緊要係為咗小朋友好好生活落去,加油!

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

為大陸骨妹無左老婆子女值咩 唉 男人用下面諗野

別墅

cecelc 發表於 24-4-12 20:18

d 男人以為d 老婆低能唔會發現

大宅

vlamho 發表於 24-4-12 21:42
d 男人以為d 老婆低能唔會發現

平時我冇點睇佢電話,結果一睇就出事

男爵府

作最好的準備,及最壞的打算la,,,,你可當冇事發生過?比佢继續扮做一個好爸爸,好老公吗?,,,忍到吗?,,,,不過忍5忍到,都為自己及小孩,cap佢水糸首要的

大宅

cecelc 發表於 24-4-12 20:18

有人可以為咗自己嘅女性朋友放棄老婆同仔女你話佢係咪傻架?

大宅

Peter2012 發表於 24-4-12 21:48
作最好的準備,及最壞的打算la,,,,你可當冇事發生過?比佢继續扮做一個好爸爸,好老公吗?,,,忍到吗 ...

長痛不如短痛冇乜幾個女人能夠忍到最後

別墅

catliu530 發表於 24-4-12 21:45

我都係,一睇真係嚇親,多到唔信,真係當我低能定透明

大宅

Peter2012 發表於 24-4-12 21:48
作最好的準備,及最壞的打算la,,,,你可當冇事發生過?比佢继續扮做一個好爸爸,好老公吗?,,,忍到吗 ...

佢話每個月都俾曬d錢我,但錢已經填補唔到我嘅心傷⋯⋯我真係唔知可以繼續扮無事到幾時

別墅

catliu530 發表於 24-4-12 22:15
佢話每個月都俾曬d錢我,但錢已經填補唔到我嘅心傷⋯⋯我真係唔知可以繼續扮無事到幾時
...

大陸d 雞,佢平時慳d 都夠叫,就算出糧比晒$你都唔代表唔再去,去開就會去。

男爵府

上一代有D說話,浪孑回頭,老公只要識番屋企,都有D道理的,,,,如佢只糸初犯,5系慣犯,又有心改過,,,為左家庭,小孩,給他一個机会,都好合理的,,,祝破鏡重圓

大宅

Peter2012 發表於 24-4-13 11:47
上一代有D說話,浪孑回頭,老公只要識番屋企,都有D道理的,,,,如佢只糸初犯,5系慣犯,又有心改過,, ...

我最後都有俾多一次機會佢,希望佢真係會改過,因為我自己係單親家庭長大,童年係有陰影的,所以唔想自己的小朋友因為父母而去承受呢啲。

大宅

好明顯玩開啦
成日傾分分鐘有埋感情

大宅

好明顯玩開啦
成日傾分分鐘有埋感情

大宅

vlamho 發表於 24-4-12 22:47
大陸d 雞,佢平時慳d 都夠叫,就算出糧比晒$你都唔代表唔再去,去開就會去。
...

係,有鋪叫雞癮

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

catliu530 發表於 24-4-13 11:52
我最後都有俾多一次機會佢,希望佢真係會改過,因為我自己係單親家庭長大,童年係有陰影的,所以唔想自己 ...

呢度衆多jm唔離婚多數一係無錢,一係唔想小朋友單親,

希望你老公珍惜呢次機會

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊