自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章

想問吓 手洗/毛衣 尼個程式會洗幾耐? 之後會 fing 乾D毛衣嗎? 我驚會縮水吖,所以唔敢用住,上黎問咗先,唔該哂

珍珠宮

山吹 發表於 24-4-19 17:19
想問吓 手洗/毛衣 尼個程式會洗幾耐? 之後會 fing 乾D毛衣嗎? 我驚會縮水吖,所以唔敢用住,上黎問咗先 ...

我係用Candy洗衣機,但未用過你講的程序,不懂喔

子爵府

2024年龍年勳章

薯圈 發表於 24-4-19 17:20
我係用Candy洗衣機,但未用過你講的程序,不懂喔
唔該哂

水晶宮

2024年龍年勳章

想問吓 手洗/毛衣 尼個程式會洗幾耐? 之後會 fing 乾D毛衣嗎? 我驚會縮水吖,所以唔敢用住,上黎問咗先 ...

唔係有個panel會顯示咩模式用的洗衣時間嗎?(利申,我係用candy)

從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

男爵府

貪平買過一次二合一,好快就壞,兩年貨仔都無,可能唔關機事關工人事,跟住我買過部LG二合一

子爵府

babyboy2013 發表於 24-4-20 07:30
貪平買過一次二合一,好快就壞,兩年貨仔都無,可能唔關機事關工人事,跟住我買過部LG二合一
...

我都係意大利機candy 二合一,你工人應該放得太多衫,乾衣只可以半機衫左右,不過candy 仲用緊舊式皮帶,熱力會容易令皮帶老化,維修師傅話都係4-5年貨仔唔好浪費錢去換皮帶

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊