自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

呢單無人講??

一批Perrier疑受「糞便」細菌污染須銷毀 本港無進口相關批次產品

https://news.tvb.com/tc/local/662d0be44d7009152efeb35a/港澳-一批Perrier疑受糞便細菌污染須銷毀-本港無進口相關批次產品
attach1/tmp/phpaaW9LN

水晶宮

sharebuy 發表於 24-4-28 02:20
呢單無人講??

一批Perrier疑受「糞便」細菌污染須銷毀 本港無進口相關批次產品

新聞話:未賣出市面!其實香港冇乜人飲,所以冇理
自由太多會令世人失去平衡

大宅

回覆樓主:

嘔。。。

男爵府

mickeywinnie3 發表於 24-4-28 03:03

青島單嘢講到依家都仲有人講

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

回覆樓主:

咪係! 我C6 晨咁早大嗌話Perrier 有屎 雖然話有問題嘅未賣出,但我雪櫃都仲有幾支,至多飲埋佢唔買新㗎囉!

侯爵府

回覆樓主:

呢類唔係大陸負聞唔會有市場 ,隔離講大陸湯底個帖幾咁熱鬧,班中國黑粉對外國日本做假係事實更加無興趣。

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

好嘔心

水晶宮

2024年龍年勳章

Lilyforest 發表於 24-4-28 08:05
呢類唔係大陸負聞唔會有市場 ,隔離講大陸湯底個帖幾咁熱鬧,班中國黑粉對外國日本做假係事實更加 ...

連廣州落雹同龍捲風,班haters都唔放過,真係變態
從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

公爵府

牛年勳章

回覆樓主:

美國大學校園師生反戰示威,警察用電擊槍點擊師生暴力拉人,大學內釋放催淚彈,有追擊手佈防都冇人講,人地係校園內和平示威咋

侯爵府

呢類唔係大陸負聞唔會有市場 ,隔離講大陸湯底個帖幾咁熱鬧,班中國黑粉對外國日本做假係事實更加 ...

仲要話唔好拉其他國家落水,其他嗰啲唔講得,只可以講中國

公爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主:

有啲人啱飲喎、來路野、正呀

侯爵府

rebeccalin 發表於 24-4-28 09:22
美國大學校園師生反戰示威,警察用電擊槍點擊師生暴力拉人,大學內釋放催淚彈,有追擊手佈防都冇人講,人地 ...

呢個都唔講得㗎,一出topic即刻搬走

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

明晒。原來真係好熱鬧

我家人都日日send大6衰新聞嚟,大紀元,乜場新聞……多到睇唔切呀。

是但,樣樣睇啲。全世界一樣有衰嘢好嘢。
唔好似佢哋個單一腦,單一信念。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

主子要班奴才做嘢點可以唔大大力抹黑呀
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

侯爵府

mickeywinnie3 發表於 24-4-28 03:03

係外國發生嘅,飲左當進補囉,冇事嘅!

水晶宮

2024勳章

唔係中國衰嘢,無討論價值

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊