懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

我剛好有咗二個月, 咁呢二個星期成日都作嘔同暈, 咪用白x油"茶" 下暈精同人中位, 等自己舒服d, 點知尋日先至睇到說明書話 "孕婦忌用"!!! 點算好呀, 會唔會影響bb ? 好驚呀!!! 咁應該用d咩可以無咁辛苦呢?

大宅

我都有用喎...宜家BB好正常...

原帖由 凱嵐 於 09-6-29 16:41 發表
我剛好有咗二個月, 咁呢二個星期成日都作嘔同暈, 咪用白x油"茶" 下暈精同人中位, 等自己舒服d, 點知尋日先至睇到說明書話 "孕婦忌用"!!! 點算好呀, 會唔會影響bb ? 好驚呀!!! 咁應該用d咩可以無咁辛苦呢? ...

洋房

我有BB時都有用, 依家啊B都好健康啊。。
我剛好有咗二個月, 咁呢二個星期成日都作嘔同暈, 咪用白x油"茶" 下暈精同人中位, 等自己舒服d, 點知尋日先至睇到說明書話 "孕婦忌用"!!! 點算好呀, 會唔會影響bb ? 好驚呀!!! 咁應該用d咩可以無咁辛苦呢? ...

大宅

下? 乜原來唔可以用..
早幾日想用, 點知屋企冇"白x油", 搵左支"曼XXX"薄荷膏頂住先, 仲打算買番支"白x油"來旁身

咁"曼XXX"薄荷膏會唔會都係孕婦忌用呢?

男爵府

原帖由 Joanlpk 於 09-6-29 17:14 發表

下? 乜原來唔可以用..
早幾日想用, 點知屋企冇"白x油", 搵左支"曼XXX"薄荷膏頂住先, 仲打算買番支"白x油"來旁身

咁"曼XXX"薄荷膏會唔會都係孕婦忌用呢? ...

唉呀! 又衰多一樣, 我前幾日肚谷風, 都用左2次, 阿b, 對唔住

翡翠宮

咁保心安油得唔得?我冇用白花油,但係有用保心安油!

大宅

我入到產房都仲有用, 原來唔用得, 好彩阿b無事

大宅

陪月勳章

我之前肚痛都有用,不過宜家都無事

大宅

我由有到生都有用,而家bb15個月大

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

好在我唔用嫁姐...由細到大都唔中意陣味...
所以我叫佢老人牌香水...

Karl  was born on 9th Oct 2009   Lok was born on 29th jun 2011

22:18   48cm long                         18:31   50cm long

首頁

尾頁

跳至