自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

唔明你講乜?
原帖由 clementbaby 於 09-7-8 22:44 發表
我係bk同bkmama度買架!
小B係29/04出世,3.1kg07May ~ 3.33kg19May ~ 4.08kg04Jun ~ 5.05kg09Jul ~ 6.64kg, 61cm height, 39.5cm head10Sep ~ 8.16kg, 65.5cm height, 42.5cm head05Nov ~ 8.85kg, 70cm height, 44cm head06May ~ 10.24kg, 45.9cm head

公爵府

原帖由 LuckyGirl 於 09-7-8 23:13 發表
唔明你講乜?

佢呢個係長方形盒有好多位放牙仔又有位寫每隻牙齒更換日期,同你JUSCO果個唔同架..
出世:3.52KG
1個月:5KG
2個月:6.06KG
3個月:7.28KG
4個月:7.69KG
6個月:8.7KG

子爵府

畀面勳章

yes!
原帖由 shop_baby 於 09-7-9 01:05 發表

佢呢個係長方形盒有好多位放牙仔又有位寫每隻牙齒更換日期,同你JUSCO果個唔同架..

子爵府

畀面勳章

我就係買左呢款la!
原帖由 牛精仔 於 09-7-8 23:03 發表
有無相睇

男爵府

呢款無咁cute, 但好實用wor
原帖由 clementbaby 於 09-7-9 01:19 發表

我就係買左呢款la!
小B係29/04出世,3.1kg07May ~ 3.33kg19May ~ 4.08kg04Jun ~ 5.05kg09Jul ~ 6.64kg, 61cm height, 39.5cm head10Sep ~ 8.16kg, 65.5cm height, 42.5cm head05Nov ~ 8.85kg, 70cm height, 44cm head06May ~ 10.24kg, 45.9cm head

大宅

我都想買番個, 可否Post 相睇睇, 謝謝

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

呢個大概要幾錢?
原帖由 clementbaby 於 09-7-9 01:19 發表

我就係買左呢款la!

子爵府

畀面勳章

我琴晚去二手度睇返,佢e+賣$63
如果有需要你不如pm佢la let_itbeeee
原帖由 shingwai 於 09-7-9 10:12 發表
呢個大概要幾錢?

別墅

請問如果要儲起小朋友的乳齒, 應該點做架? 要藥水洗吓嗎? 如要, 要用d咩藥水? pls help. tks.

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 1# samllshop 的文章

加dd漂白水浸下佢, around 1-2小時, 洗乾淨, 吹乾, 攪點!!

首頁

尾頁

跳至