潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

請問可以係邊揾到特式D既絲襪呀

如題

大宅

Re: 請問可以係邊揾到特式D既絲襪呀

於soga 地庫有一個小部門是賣絲襪的. 那裡的絲襪款式多, 時尚及優雅的. 你可以去看看. 不過, 價錢就得貴一點..

如果你不介意質料差一點的話, 你可以尖沙咀加廉威佬道, 那裡有間買絲襪的, 款式蠻多...^^ 你可以去看看

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Re: 請問可以係邊揾到特式D既絲襪呀

christylai ,
thanks! :-P
該用戶已被刪除

Re: 請問可以係邊

男爵府

我都好想著靚絲襪. 不過我腳瓜好大 唔得平均.
所以都係唔使諗.!
[/url]

翡翠宮

fredericayang7701,
thanks! :-P

大宅

LOG ON !
我有兩個女 大女Vanessa好生性 細女Venus好生肉

翡翠宮

seafish ma,
唔係掛, 我覺得你對腳仲幼過我wor, 不過我近日成日見到我個同事著d絲襪好靚, 但佢係差唔多日日都行街shopping, 佢自己都唔記得自己係邊度買, 所以我想問下人囉.

海魚媽 寫道:
我都好想著靚絲襪. 不過我腳瓜好大 唔得平均.
所以都係唔使諗.!

翡翠宮

rmvv8888,
thanks ah, 你地唔提起我都唔記得LOG ON 都有添.

男爵府

888,
我個腳瓜long又唔係真係好粗.
但係因為肌肉發逹 個個位特別突出.
如個我著黑色絲襪. 小腿中間個個位會特別白左出黎.
好肉酸架. 所以我冬天都係著肉色絲襪就算.
[/url]

大宅

@_@ 我條腿不肥不瘦, 尚可接受. 不過, 為人保守, 天氣溫暖時, 我都係穿肉色絲襪; 天氣凍時, 就穿黑色 OR 深灰色 厚絲襪. ~~" 有時候, 我也想穿有花款的, 不過...又怕...穿出來的效果不理想.

我發現在旺角中心, 也有絲襪店的. 有空你可去看看.

大宅

花園街

首頁

尾頁

跳至