論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

賤人

我家有個大賤人,正仆街,將我個女拋落梳化,我要立即fire他,大家小心,我對所有工人無信心,我好驚,我錄到佢將我個女拋落梳化,好粗暴,不知所謂,我對佢好好,買嘢比佢個女,佢竟然這樣對我個女,他的名字叫"menik suseno",我會寄信去入境x,斷佢米路

我不想報警,是因為佢係UNDERPAID,所以放他一馬,但不知我可否報警.

子爵府

Re: 賤人

點解唔即時報警呀!?你有晒證據,一定告得佢入啦!
朱家有個小豬B,人人叫佢做家熹!
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

洋房

快D報警啦!唔好俾佢再害人!

侯爵府

錄多一隻cd, 寄埋去入境處, 等佢不可以再返黎.

男爵府

有裝 cam 都咁做呀 ?
d 工人真係......番歸啦 :evil:

子爵府

doraemon2004 寫道:

agree

大宅

贊成,立即報警!唔好縱容的壞人!!!

由 happykklam 於 2005-01-25 10:06:34

引文:
--------------------------------------------------------------------------------

doraemon2004 寫道:

--------------------------------------------------------------------------------

agree

複式洋房

Agree to report to the policy.

複式洋房

If you don't report to police, immirgation wont trust you even you provide black and white. So, call police immediately and show your evidenance [video tape]. Then your maid will go to jeil. Once she has a record, she never come back anymore.

paulwaitwins 寫道:
我家有個大賤人,正仆街,將我個女拋落梳化,我要立即fire他,大家小心,我對所有工人無信心,我好驚,我錄到佢將我個女拋落梳化,好粗暴,不知所謂,我對佢好好,買嘢比佢個女,佢竟然這樣對我個女,他的名字叫"menik suseno",我會寄信去入境x,斷佢米路
[img align=right]http://www.danasoft.com/sig/Bruceleehk.jpg[/img]

首頁

尾頁

跳至