跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我BOOK 唔到網上產前講座呀,淨係去姑娘度BOOK 到"生產過程知多少"

有無人都係去L BLOCK 睇醫生架?

大宅

原帖由 welcome 於 09-9-13 22:38 發表
我BOOK 唔到網上產前講座呀,淨係去姑娘度BOOK 到"生產過程知多少"

有無人都係去L BLOCK 睇醫生架?

我都係呀係L Block睇的﹗我都係上網book唔到講座...
我自己出去外面報產前講座....

男爵府

你報唔報"生產過程知多少"呀? 雖然今次生第二個b, 但係已經唔係好記得點用力喇! this course 要去日間醫療中心4/F WALK IN 報名的!

原帖由 MiniCooperS 於 09-9-14 00:04 發表

我都係呀係L Block睇的﹗我都係上網book唔到講座...
我自己出去外面報產前講座....

大宅

我11月生了,上網報唔到其他講座. 我都想報"生產過程知多少"呀. 請問係未平時覆診時,同姑娘就得架啦?

原帖由 welcome 於 09-9-14 11:43 發表
你報唔報"生產過程知多少"呀? 雖然今次生第二個b, 但係已經唔係好記得點用力喇! this course 要去日間醫療中心4/F WALK IN 報名的!

男爵府

係呀! 去登記那間房報名就ok 了! 我報左13/10
原帖由 mylovely0001 於 09-9-14 18:58 發表
我11月生了,上網報唔到其他講座. 我都想報"生產過程知多少"呀. 請問係未平時覆診時,同姑娘就得架啦?

大宅

原帖由 welcome 於 09-9-14 11:43 發表

我有報呢個呀﹗上咗喇﹗

複式洋房

Hi, 我都係L 座, 我BOOK 到個COURSE ~ 其實去到, 佢都無話要咩野證明你BOOK左既...佢會加椅比人坐

大宅

我都係QE L Block 睇,上網個d好full,不如你bk 日間4樓個邊<生產過程知多少>講座,每個禮拜都有,你下次覆診,可以睇下個板寫左d講座時間,同問下姑娘點做,就可以,我自己都聽左,都好有用,又有到診紙!

複式洋房

咁我好好彩喎, 我已經book 哂 QE 安排果D產前講座喇, 今個星期六聽第4個 TOPIC 添呀...

男爵府

我都係L Block產檢呀! 我淨係報咗上"產前運動班"咋! 其他講座時間就唔到, 所以無報名囉!

洋房

我都係, 得產前運動班:( 上網報其他班..永遠度係滿o左

首頁

尾頁

跳至