烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

民房

有冇試過澳門旅遊塔旋轉餐廳?

有冇人試過澳門旅遊塔旋轉餐廳 自助餐?

大宅

Re: 有冇試過澳門旅遊塔旋轉餐廳?

我在上年暑假買package(hotel + ferry ticket + Macau Tower admission fee with tea buffet)試過Tea Buffet, 環境和景色幾好,但食物就麻麻啦!

複式洋房

Tried it last yr for dinner buffet. $$ is similar to HK's hotels; Food is ok la, many choices; View is absolutely good.

洋房

我上年去dinner buffet好正, 環境好正, 有個沙律好好味,但忘記名子,約200元一位,匯豐信用咭仲有九折, 但好full

複式洋房

環境同食物都好正!
你可在信德旅遊買套票(自助餐連觀光層入場), 是比較平d.

大宅

I tried lunch buffet, it is valuable. But you should buy package at China Travel for visit the tower and lunch buffet, only $168 for audit and $138 for child.
明日之<猩> - 卓彥

大宅

Agree, Tea Buffet 食物就麻麻
yw 寫道:
我在上年暑假買package(hotel + ferry ticket + Macau Tower admission fee with tea buffet)試過Tea Buffet, 環境和景色幾好,但食物就麻麻啦!

侯爵府

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Lunch Buffet 食物麻麻

大宅

畀面勳章

食過Dinner buffet, 痲痲地

大宅

我同我班friend都綜合左以下的意見:

果度係全澳門最難食的自助餐.
成長的代價,就是家人一個一個地離我而去嗎? 長大,正是越來越多的痛苦與孤寂. 他們的離開叫我心痛... 我永遠記得,他們給我的就是一生中最好的東西。

首頁

尾頁

跳至