跳至

首頁

尾頁

別墅

sat仔仔要去碧x花園上10:45堂, 10:04剛剛上cam見工人call的士出門, 我就打去問做咩咁早出門, 係咪call咗車(姐姐新到第1次call車, 平時係老公車佢地去)咁我即刻打番上台取消10:07, 我話:唔好意思剛才有個工人姐姐call車去碧x花園, 我要取消, 佢唔知道call早咗, 真係唔好意思.....
點知個的士佬話:我懇求你唔好再call我地個台啦!!!
其實用咗呢個台已經多年1星期一定有2~3日call佢地, d的士司機認得我仔同之前個工人, 我都明call咗又取消係唔好, 但係有原因同咁短時間已經call, 係咪唔洗咁話我呀!!!只咁多年唯一一次姐姐!!

大宅

請問係邊個台? 我都成日要CALL的士...等我留意下先...

大宅

係咪"一X通"呀! 我都曾經試過, 落到樓小朋友肚痛要去厠所咪cancel囉, 前後唔夠一分鐘呀! 又比佢一句"你以後唔好call我地呀!" 雖然我call左呢個台有五年, 但係經過呢次之後我一次都唔call喇!
孖寶媽咪

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我CALL果間好好架喎, 已經CALL左OVER 3年, 朝朝同一時間CALL, 有時話5分鐘到, 我大約6-7分鐘落到去, 的士司機都無咋型喎.

舊年大肚時坐車, 佢地仲叫我臨生唔駛咁早叫, 我地隨時有車, 你放心啦. 到依家朝朝湊去婆婆度, 佢地都成日同我BB玩架.

你地有需要PM我啦.

別墅

原帖由 Sallyb1a 於 09-9-28 14:00 發表
我CALL果間好好架喎, 已經CALL左OVER 3年, 朝朝同一時間CALL, 有時話5分鐘到, 我大約6-7分鐘落到去, 的士司機都無咋型喎.

舊年大肚時坐車, 佢地仲叫我臨生唔駛咁早叫, 我地隨時有車, 你放心啦. 到依家朝朝湊去婆婆 ...

pm俾我啦~我成日要CALL車但得兩間揀, 個間衰的士"易通"電話係 : 975XX477

大宅

原帖由 Sallyb1a 於 09-9-28 14:00 發表

舊年大肚時坐車, 佢地仲叫我臨生唔駛咁早叫, 我地隨時有車, 你放心啦. 到依家朝朝湊去婆婆 ...

請PM我啦............

謝謝....

複式洋房

Pls pm to me, thanks!

首頁

尾頁

跳至