心聲留言

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Re: 好瘀呀!

slk 寫道:
咁下次又有咁嘅情況,直頭掉鬼咗個利是封佢啦.

衰在個利是封好靚,而且可以再用,所以米出事囉!

水晶宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

wawa0006 寫道:
話時話, 我都收過一封無涵利是, 不過o個個人我同佢唔係好熟, 所以都唔知同唔同佢講返好!

我諗冇人咁縮骨o既,最多好似我咁烏龍!
如果唔係咁熟米由得佢囉!

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

你係咪同佢地好熟架,咁同你講既?

seven7 寫道:
我尋日又係搭車陣撞到兩公婆同佢兩個仔女,我當時帶住個仔,好多野拎!佢想係手袋度拎利是俾我個仔,但係我怍麻煩,又由於同佢地都算熟,所以話唔駛啦,派來派去!
咁佢就無派話:係喎,如果唔係會蝕俾我添!(因為佢兩個仔女,我得一個)
嘩,我當時都真係想搵地方捐呀,因為我都無咁諗......只係唔慣派利是,覺得好麻煩!

侯爵府

咁搞笑?! 好彩佢同你熟, 同你講番咋...如果唔係, 你實俾人响你背後話鬼你呀!

水晶宮

哈哈哈哈~~~
冇所謂啦!識我o既人都知我大情大性,
最多都係擺烏龍,點都唔會孤寒個幾十蚊。
我依家都將佢當笑話四圍同人講! :lol:

子爵府

都幾好笑喎!but如果係我收到,我都唔mind啦,笑爆都似!仲一定打番俾個friend笑佢一輪添! :mrgreen:

首頁

尾頁

跳至