美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇人食過五色靈芝?

食左有咩好?盈康活定維特健靈好?
지훈아,오빠,나는 영원히 너를 보호한다!fighting! http://myhome.hanafos.com/~libra69/2004_kbs_music_awards.wmv

別墅

Re: 有冇人食過五色靈芝?

我同事話我知,佢姐夫有嚴重鼻敏感,但食咗五色靈芝之後就好咗好多,大慨好番8-9成 ! 食咗1.5樽到la!我同事話市面上好似得一種五色靈芝!但我唔知咩名!唔好意思!
而盈康活,我亞爸就食緊,佢就話ok la ! 因為佢隻膝頭哥軟骨磨損,所以先食,比較未食好似好d(我覺得),因為行得快咗少少!無疑佢身體係好咗,無成日病!但都幾貴law!而姑姐都有食又係膝頭哥痛,反而佢食咗就話好好,行路無以前咁痛,好番7成到!
佢o地話食頭個禮拜就會排毒喎!

大宅

Hi,

My friend take "草姬靈芝孢子" for nearly one year, she feel 少 d 病痛, 白 d , 精力充沛 !!

She is a nurse, she told me 盈康活 is very expensive, but the contain is samiliar with 草姬 !

Now 草姬, 好似有 promotion ! Price OK !

別墅

盈康活既係靈芝孢子, 而維持健靈既係靈芝實體, 係唔同野黎既.

如果單係想增加免疫能力既一定係係實體, 而孢子用黎抑制腫瘤方面強d, 但靈芝孢子一樣有子實體既成份, 不過含量效少, 所以就算食靈芝孢子一樣可以見到效果, 但相對子實體既功效一定係好好多.

複式洋房

睇到東方,草姬$199/60粒 (原價$399)

2hmama 寫道:
Now 草姬, 好似有 promotion ! Price OK !

民房

食靈芝係有增身體抵抗力,不過市面賣個d真係貴到飛起,
同成份足唔足夠都真係唔sure.我奶奶前有腸癌,做咗手術之后non stop去食靈芝枹子粉到現在成3年啦都ok wor,佢仲叫我地食,咁我就叫我老公亞嫂買啦(丸裝),食咗2樽左右都feel 到精神咗少咗喉嚨痛就少咗感冒啦,而且左边眼皮(真菌)成日痕都消失晒,唔洗成日一边3眼皮,一邊双眼皮

伯爵府

我同事的親戚都係食李司棋果隻, 話好好喎!
另一同事食"金靈芝"正價$6XX, 都幾貴,
佢地都話食咗身體好咗, 但我又無諗過食丸, 不如買靈芝煲水/湯飲
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

民房

HI vivienmak......I'm JOD ARH!!hehe..買靈芝煲水/湯飲會唔會好烦呀!! 表丸仔可以dayday 食bor.你個同事的親戚有米ma,$6xx食唔到0ne month,我食個d係上海研究院買
made in china 百O蚊,最少吃到3week lor...for me.

大宅

Hi all beauties

We met here again!! Yes !! Many clients told me 靈芝枹子 is good for cancer !! My client said her mother around 90 with cancer but she keep on eating and became better. Also a nurse told me a cancer patient keep on eating and also back to normal. I want to buy for my father because he is 胃cancer just after operation !! Any suggestion ?? ?-( ?-(
Is it 草姫better and cheaper ???

大宅

草姬好似有問題喎...報導講過我唔記得咩原因.

naughtyboy:
係呀我身體唔係咁好,心口成日痛好怕生野所以好
想試下食靈芝,如果食到隻好就keep住食.

jodd:
讓樽比我試下呀,平平地試下先未食過呢d,
你手頭有冇架?拎埋出來比我:wink:
지훈아,오빠,나는 영원히 너를 보호한다!fighting! http://myhome.hanafos.com/~libra69/2004_kbs_music_awards.wmv

別墅

野蠻仔仔,
我食過一盒維特健靈,無乜野用,不過..算啦!
我食乜都無乜效果,之前学你食珍珠粉,都係無乜特別!

大宅

Duck:
慘~

大宅

野蠻仔仔

心口痛很難估 ?-( 不如睇下"大長今"有沒有講皇親國戚一樣有心口痛,長今煮物野醫好 :-P 雖然我不是今迷,通常這段時間我做facial,call friend all watching TV :-| )
但我heard很多人說靈芝袍子油很好,由其是cancer。
For references only::::
有一個退休doctor研究緊,result 不錯。
My client's mother 90多,有can,keep 住食靈芝袍子油,很貴百多元1粒!
A nurse said a patient already 未期,doctor任他用any 方法,then 病人keep 住食靈芝袍子油, forgot how long time,再檢查竟然完全康服!
所以我現在都searching緊 information for my father ! :-P

大宅

野蠻仔仔 寫道:
jodd:
讓樽比我試下呀,平平地試下先未食過呢d,
你手頭有冇架?拎埋出來比我:wink:

野蠻仔仔......urgent or not arh???
at my home is no more la before chinese
new year I bring last 3 樽to my friends. How many you want it?

Namaste

大宅

naughtyboy:
thanks for your reply

JOD:
2樽丫唔該晒~

子爵府

好媽媽勳章

那我想請問想作保健食的話,那些好ah?

大宅

小天使.......many choice 靈芝pills can 保健食, but
at "manning" and "watson's" have many kind
but too expensive la.... you know not one bottle
are enough lor
Namaste

子爵府

好媽媽勳章

那有邊一隻好介紹?

大宅

小天使.....我食個d係上海買,"破壁灵芝孢子粉"膠囊
$150/樽,野蠻仔仔要2樽,如果你有興趣before end of this week 通知我
Namaste

大宅

報名表:
"破壁灵芝孢子粉"膠囊$150/樽
-------------------------------
(1)野蠻仔仔 x 2

首頁

尾頁

跳至