美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

易出粒粒的你用緊邊隻晚霜?

請說明牌子,價錢及感覺,thanks~
지훈아,오빠,나는 영원히 너를 보호한다!fighting! http://myhome.hanafos.com/~libra69/2004_kbs_music_awards.wmv

大宅

Re: 易出粒粒的你用緊邊隻晚霜?

野蠻仔仔.....used lipoplus for 晚霜 so smooth and
absorb, somethims used at day when the wheather
cool/dry/strong windy :mrgreen: :mrgreen:
thanks laaaaa laaaaaa
Namaste

複式洋房

jod
就黎轉季喎,有冇好介紹?

大宅

lipoplus for 晚霜,咩牌子?

大宅

JOD:
係咪大大支果支lotion呀?
美容院調配果支?用得好咪好咯~
지훈아,오빠,나는 영원히 너를 보호한다!fighting! http://myhome.hanafos.com/~libra69/2004_kbs_music_awards.wmv

大宅

kiehil's, clinque, originsis very good

大宅

畀面勳章

~ REGENE ~$290(20ml), 我皮膚較乾, 但太潤又出油脂粒, 其實我覺得呢隻一般啦! 唔會特別好, 但我試過太多隻啦, 已經試到怕怕, 只要做到潤得黎又唔會出粒粒就算。
我是你的血液 通過你的血管 經過你的心臟 走遍你身體每一個地方--I Love You 小俊B & 細細妹

首頁

尾頁

跳至