婦女醫護

跳至

首頁
12345...51

尾頁

禁止訪問

醒目開學勳章

有無人試過睇中醫可醫好子宮纖維瘤gar ???

別墅

Re: 有無人試過睇中醫可醫好子宮纖維瘤gar ???

試下食靈芝孢子 + 赤靈芝, 不過一食要食3個月先見到效果, 個瘤會細左, 如果個瘤係細既話, 有機會有左tim.

禁止訪問

醒目開學勳章

民房

我e+都睇緊中醫,不過唔係醫子宮纖維瘤,而係條理身體,因為我每次m都好痛,個醫師話如果我唔理佢的話會有可能子宫內膜移位, 我覺得幾好,身體都好左。

個中醫話婦科病睇中醫比睇西醫好,因為可以條理身體,但要睇幾個月以上先會見效

別墅

CHKWAN,

SORRY!! 我打錯字, 我意思係個瘤會"冇"左.

我問過我個自然療法師, 佢話其實女人既子宮肌瘤同纖維瘤呢D問題, 都係因為我地每次M黎都清唔哂, 積埋積埋得黎既.

我以前都黎經都會一舊舊咁, 果D其實就係上次累積落黎既惡露, 經過我個治療師幫我推肚之後, D M而家係鮮紅色, 肚又唔會痛, 黎左都唔知呀.

你可以試左食靈芝孢子 + 赤靈芝先丫.

別墅

junecheung

請問妳0既中醫係邊區?
我都有子宮纖維瘤, 大約5cm,西醫叫我唔好食花膠,燕窩等食品!

別墅

junecheung,

我都想知你個中醫的資料, 可pm給我嗎?

複式洋房

junecheung,

我都想知你個中醫的資料, 可pm給我嗎:

[email protected]

Thanks!

洋房

I want to know too, please PM me, thanks !

[email protected]

複式洋房

但如果個瘤已經很大,食靈芝孢子 + 赤靈芝是否可把它縮小呢?

creamy 寫道:
試下食靈芝孢子 + 赤靈芝, 不過一食要食3個月先見到效果, 個瘤會細左, 如果個瘤係細既話, 有機會有左tim.
°∴☆. •°∴° •°∴ ☆. •°°∴☆. •°∴° •°∴°∴☆. •°∴° •°∴ ☆. •°°∴☆. •°∴° •°∴ ☆. •°°∴☆. •°∴° •°∴ ☆. •°☆. •°°∴☆. •°∴° •°∴ ☆. •° Don't try so hard, the best things come when you least expect them to. 不要太努力去找,最好的東西是在你最預計不到的時候出現。

別墅

wowwowwow,

如果很大, 我唸可以先食雲芝+赤靈芝先, 不過一食就要食3個月, 睇下個進度, 如果係有好轉, 就可以轉食返靈芝孢子.

民房

junecheung,

I also want the doctor's name and address,please email to me at [email protected]
many thanks

複式洋房

junecheung,

我想知你個中醫的資料, 可 pm 給我嗎

男爵府

睛靈勳章 BK Milk勳章

creamy,
可以pm你個治療師的資料給我嗎? thanks a lot!
creamy 寫道:
果D其實就係上次累積落黎既惡露, 經過我個治療師幫我推肚之後, D M而家係鮮紅色, 肚又唔會痛, 黎左都唔知呀.

.
靚太唔易做!!

民房

If its under 10cm, don't do anything yet. Just wait and see what happen.

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

junecheung,

我都想知你個中醫的資料, 可pm給我嗎?

複式洋房

junecheung,

我想知你個中醫的資料, 可 pm 給我嗎

:-D

民房

Dear Creamy,

If the size is around 5cm, then it treated as big or small. Do you have any suggestion? Thanks!

別墅

Hi junecheung,

你好, 我想知你個中醫的資料及你的經驗, 可 pm 給我嗎?

謝謝!
Tks gg :-P :-P

民房

I'd like to know the doctor's name. Pls give name and phone no to my email addess : [email protected].
Thank you.

首頁
12345...51

尾頁

跳至