夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

ok喇,發表完畢,廢事比人誤會我係衰人,多謝咁多話意見....

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 yst424 於 10-3-15 21:13 發表
如題...

因為我想打聽一下其中一間屋,屋主係男定女,姓咩? 因為我個幾月前得悉c6既前妻住係果度,不過佢死都唔認佢返過去,仲講大話呃我添,而且我上網check過,間屋仲係佢同佢前妻!!! 仲話間屋2年前賣左???

有 ...

知道又點?你分手咩? 咁多年你仲係諗唔通~咁做人好辛苦~

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

有時有D嘢,真係唔知好過知架,平常心啦!!如果你仲想同呢個男人一齊,你就要揀信呢個男人!
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

珍珠宮

個c6家陣人都係你度,仲想點呢?話明係前妻,如果有仔女,關係好難一刀切喎。

珍珠宮

多嘴搭訕,如果你c6係因你而同前妻離婚,你做人更加唔可以趕盡殺絕啦。

大宅

其實都唔係話睇唔睇得開既問題,攪清楚件事係咩一回事,有d人會選擇比人呃成世,知道唔代表一定要攪咩事架嘛...

原帖由 maggielau0705 於 10-3-15 23:13 發表

知道又點?你分手咩? 咁多年你仲係諗唔通~咁做人好辛苦~

大宅

我幾時有話過要趕盡殺絕人地前妻? 如果無問題既,都唔駛講大話架嘛,知道左唔一定要人地做d咩,起碼唔駛比人呃住成世,有d人甘心比人呃呢個我唔評論,比著你係當時人,我估你都有想攪清楚件事既一刻啦...

原帖由 VKwan 於 10-3-16 09:22 發表
多嘴搭訕,如果你c6係因你而同前妻離婚,你做人更加唔可以趕盡殺絕啦。

大宅

我更加無諗過要人地一刀兩斷啦,根本就無可能,係要去既,係事實既,光明正大d,攪到大家好似偷情咁,為咩先?

原帖由 VKwan 於 10-3-16 09:20 發表
個c6家陣人都係你度,仲想點呢?話明係前妻,如果有仔女,關係好難一刀切喎。

大宅

樓主嘅反應唔使咁大喎

如果你想知道得咁清清楚楚, 明明白白嘅, 咪直接問你老公囉

你私底下查東查西, 查咁多嘢, 你最終想點呀?
事實真相唔係你咁諗時, 你又打算點呀?

水晶宮

畀面勳章

agree ~ 樓主, 有咩懷疑最好三口六面問清楚,
好過估估下, 你自已個心有囉囉luen, 一陣比你
老公知道私底下查佢可能仲炒大鑊

仲有, 你先問下自已如果老公真係同你坦白承認
常去ex 屋企, 你會點先 ? 會一d都唔嬲當無野嗎 ?
結果咪又係一樣會唔開心同佢嘈......

.....

原帖由 fireball 於 10-3-16 12:53 發表
樓主嘅反應唔使咁大喎

如果你想知道得咁清清楚楚, 明明白白嘅, 咪直接問你老公囉

你私底下查東查西, 查咁多嘢, 你最終想點呀?
事實真相唔係你咁諗時, 你又打算點呀? ...

水晶宮

其實睇你既反應, 就明白你C6點解唔講比你知 (假設真係有). 因你既反應太大.

唔知過左咁耐, 你同佢結婚未. 如果仲未結, 呢你就可能係你咁既反應其中一個原因之一.
天空之城, 快樂之地

珍珠宮

原帖由 yst424 於 10-3-16 09:59 發表
我幾時有話過要趕盡殺絕人地前妻? 如果無問題既,都唔駛講大話架嘛,知道左唔一定要人地做d咩,起碼唔駛比人呃住成世,有d人甘心比人呃呢個我唔評論,比著你係當時人,我估你都有想攪清楚件事既一刻啦...

...
如果你通情達理,佢又為咩要呃你呢?如果佢識左做第三者,佢去照顧人一定係佢唔岩!但如果照顧前妻,我個人認為係應分,因為一開始個男人已經承諾,只係後來相處唔到係第二回事。

首頁

尾頁

跳至