論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

熱血勳章

炒工人-車費要俾$300?係個agent話!
咩唔係$100 ?

伯爵府

$100一日, 如果機要搭兩日, 就$100 X 2

你間AGENT唔係有得分丫嘛, 咁樣點你.

別墅

熱血勳章

回覆 2# mylulu007 的文章

唔該哂呀!佢同我話正式是俾$300 .
但多數人都係俾$100,咁係唔啱喎!呢間衰agent响杏花邨商場內.
當初話兩年內包換(我需要另付手續費),用咗個"濕柴"一個月唔夠發現唔掂,同佢話要換,叫我比機會佢先,又話冇姐姐,同佢話要請oversea,又話揀咗都未必來到(因為佢oversea agent話冇便冇)真係激死我!
所謂兩年內包換即係耍你!好嬲!
同第二間agent搵oversea姐姐,而家剛剛有了no.等緊....希望新姐姐可以快d到

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 nwk 於 10-3-17 16:50 發表
唔該哂呀!佢同我話正式是俾$300 .
但多數人都係俾$100,咁係唔啱喎!呢間衰agent响杏花邨商場內.
當初話兩年內包換(我需要另付手續費),用咗個"濕柴"一個月唔夠發現唔掂,同佢話要換,叫我比機會佢先,又話冇姐姐,同佢話要請overse ...

合約都係話$100/1日咋喎, 佢口中o既正式喺邊度出嚟?

首頁

尾頁

跳至