美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

DR PRx 打嚟叫我this sat 上去試做彩光facial, 而我一直都想join 個facial course, 不過唔知DR 好唔好, i want to try Peel (果酸換膚) + RL (去黑眼圈) + 彩光 (上DR 網話彩光好似咩都得ka).

請問有無人試過, 比d 意見我ar, thanks.

複式洋房

你係指 Dr. Prx 還是 DR?

我係Dr. Prx 做過, D facial 係海鮮價。通常都可以平 D 試做一次先。做完喜歡再考慮,不過要企硬,就會越送越多野。

他們都幾 hardsell,祝你好運!

複式洋房

原帖由 shan007 於 10-4-23 13:39 發表
DR PRx 打嚟叫我this sat 上去試做彩光facial, 而我一直都想join 個facial course, 不過唔知DR 好唔好, i want to try Peel (果酸換膚) + RL (去黑眼圈) + 彩光 (上DR 網話彩光好似咩都得ka).

請問有無人試過, 比d ...
呢間野, 我上去試做過一次, 簡直爛仔手法經營, 唔係非常hard sell, 係變態手法sell你買course, 你唔放低d錢, 都無可能出門口! 態度又衰...:;pppp:

子爵府

陪月勳章

平唔平就見人見智啦, 嗰陣上去試做完, 叫我買成百次, 雖然為起只係百零蚊一次, 但以佢哋d美容師咁嘅質素, 幾十蚊都俾多佢, 連面都洗唔乾淨!!!

複式洋房

你做咩Facial 百靈蚊咁平?他們sell 我 jet peel,買course 都要成千蚊一次呀!

原帖由 MaMa2008 於 10-4-29 01:35 發表
平唔平就見人見智啦, 嗰陣上去試做完, 叫我買成百次, 雖然為起只係百零蚊一次, 但以佢哋d美容師咁嘅質素, 幾十蚊都俾多佢, 連面都洗唔乾淨!!!

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

千其唔好去呀..我打光~打左兩萬蚊~比個吉我呀!

我依家搵醫生做好過比氣我激,

記住,係超~~~~~~~唔掂!!!!

子爵府

陪月勳章

我上去係試注氧, 後尾佢sell唔到就話有個保濕facial好抵百零蚊一次, 最後我梗係冇join啦, 足足俾佢哦咗半個鐘有多
原帖由 Joyfuljoyce 於 10-4-29 07:44 發表
你做咩Facial 百靈蚊咁平?他們sell 我 jet peel,買course 都要成千蚊一次呀!

複式洋房

Thank you all for yr sharing

我上咗九龍灣嗰間分店, D sales 態度一般lamouth:

佢sell 我買格子, $100一格 (normal full set 人手facial), Peel (果酸換膚) $400, 眼部RF $150, 彩光 $500. 我TRY 咗 Peel, 做完嗰刻feel到好似幾好(唔知係咪心理作用), 但第二日好似又冇咩改變

不過我嫌佢有d貴, 所以冇join 到. . .

唔知各位有冇其他適合我既美容院介紹lei

複式洋房

我想喺九龍灣做facial, 有冇人做過可以介紹一下

禁止訪問

最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

複式洋房

原帖由 wendy614 於 10-5-8 15:47 發表
Dr. Pxx 呢間野我都覺得超Hard Sell, 之前上次試做個陣,佢試做個d唔包括爆脂,我都幾有興趣,不過佢要我加$1500試做,如果岩既話可以係療程到扣返,所以我就試左一次,當然做左之後我都唔覺有咩改變,而且仲要我立即比多萬 ...
你表示無興趣, 肯比你走咪算好囉.
我上次係講左我需要考慮, 跟住佢叫我係房等等... 點知佢叫多左個人入黎「凶」我, 一入黎 :「你需要做啦!! 你睇下你塊面!! 個價錢好平啦!! 仲考慮咩!?」然後2個你一言我一語, 跟住我心諗... 你地咩事呀!? 然後我都發爛渣! 跟住先走到....
所以我勸大家, 便宜莫貪, 千萬唔好亂走上去....

男爵府

dr. prx 我去過, 原本係試做無針, 但顧問免費升級我打碳粉laser(全面3次), 效果好好, 不過$1,100次對我黎講太貴了, 所以無join, 美容師同顧問都好nice, 只係sell左幾句就放我走, 完全無面黑~

其實我好詫異dr. prx咁好服務, 因為網上係劣評多過好評, 我諗要睇下你會唔會咁好彩遇到好員工啦~~

首頁

尾頁

跳至