跳至

首頁

尾頁

洋房

我仔今年3歲, 我想暑假開始比佢學畫畫... 唔知馬鞍山邊暑間好呢? 我有問過馬鞍山廣場---ART smarts... 有無媽媽JOIN 過..?

別墅

ART smarts要幾堂先完成一幅作品, 而且師生比例都好高, 一張檯好似有成6個小朋友都幾擠迫!

原帖由 aston_mama 於 10-4-27 18:13 發表
我仔今年3歲, 我想暑假開始比佢學畫畫... 唔知馬鞍山邊暑間好呢? 我有問過馬鞍山廣場---ART smarts... 有無媽媽JOIN 過..?

子爵府

好媽媽勳章

我個女依加33個月,佢係無限創意到學緊,佢一班有4個學生,我覺得ok~~~

大宅

原帖由 aston_mama 於 10-4-27 18:13 發表

hi aston_mama,

我聽日會幫個仔去迎濤灣新開既畫室(唔記得叫咩名)到報名,好似話係前有線主播開既,下星期先開始上堂,所以仲未知好唔好.

侯爵府

我個女係artsmart度學緊, 我覺得都ok, 已經差不兩年了, 老師都有心機教小朋友, 我同老公都冇畫畫天份同細胞, 但可以睇到囡囡係lee兩年畫畫的進步

伯爵府

我住聽濤
已搵到一位教美術老師可自組班上堂

我小朋友 4歲半
如有媽咪有興趣, 請 pm 我

學費視乎人數

禁止訪問

洋房

我阿仔都係卓爾畫室學, 感覺老師很有心機教而且又有愛心, 阿仔每次上完回來都很開心說畫了什麼. 不錯呀!

首頁

尾頁

跳至