美容扮靚

跳至

首頁
12345...10

尾頁

複式洋房

有無人可以介紹邊間saloon電陶瓷正呀

hi 大家好

相信呢度已有好多靚靚電0左個靚靚陶瓷曲髲ga啦
但我就好鬼慘 :-( 新年鬼噤開心走去佐敦搵返before同我正過兩三次髲型而d朋友都讚靚ga師傅,諗住一定唔會差得去邊啦.點知比佢搵個jun嚟同我電攪到把頭髮左右兩邊d curil完全唔同係好明顯果隻,無奈噤都算啦,返家睇真d至發現左邊有一隻芯位直到好礙眼,我一星期後去同佢講,最後佢同我補電返,仲話叫我+多佰伍蚊最多比隻原價要成四佰蚊0既正野比我作為補償喎.最後個結果就係果束頭髮完全燶晒呀!!!!所為正野treament我就唔覺有幾靚law,total收咗我總共成千蚊呀!真係嬲到唔識形容呀!仲叫我賣埋果支死人特別曲髲mouse. :-( :-( :-( :-( :-(
我宜家不停係噤做焗油,昨日買埋3.1焗油tim,但好可隣又比人呃多$40蚊tim呀我買$160蚊呀!我真係好命苦呀 但我點都要正返次靚靚ga長曲髲.希望各位靚女幫幫忙 可以介紹個正師傅比我,等我宜家可去修修d燶髲然後再次一擊.但最好唔好噤貴law.因宜家又無野做,help me please. thanks........
另外我想問唔知你地買3.1果隻焗油,個盒頂有無好似比人cut0左噤ga?thanks :-( :-(

別墅

Re: 有無人可以介紹邊間saloon電陶瓷正呀

kikoko, 睇完妳個case,真係好慘喎, 畢如妳試下我的stylist 呀, 我之前都係呢度ge mami介紹ga, 去電陶瓷曲, 我個朋友做負離子, 都係個髮型師幫我捲同幫佢夾, 我都有介紹過俾呢度d mami 呀! 佢唔係好貴ga, 同埋佢真係會親手幫我地夾同捲, 所以會放心好多. 佢在旺角的, 如果妳想試我可以pm佢資料佢妳.

民房

b.blue~

我都想整陶瓷曲髮,你可以pm俾我嘛?

唔該∼

別墅

我pm左la

伯爵府

B.BLUE

唔知可唔可以PM埋佢D資料比我呢?
THANKS!!

MARS

複式洋房

b.blue

我收到啦!唔該晒你呀?THANKS^_^

複式洋房

B.BLUE
可以PM埋佢D資料比嗎?

THANK YOU SO MUCH

大宅

B.BLUE

THANK YOU Soooooo MUCH!

民房

B.BLUE

複式洋房

HELLO b.blue

唉~其實唔怕話埋比大家知啦!我好耐好耐以前都係做呢行GA.我相信如果由你同佢講話介紹成好幾個朋友比佢仲要係電髲(噤當然我地要約埋一起話大家互相認識啦) 噤多人約佢仲係電髲,宜家係好興有集體電髲GA 特別更平折頭GA.而b.blue你就更加可以有d特別優惠tim.

複式洋房

唔知大家覺得噤好唔好呢?但主要都要問吓b.blue同唔同意先.其實只要我地有多幾個係同意一起約佢搞的話,我都可以打去同佢針價.但當然起碼至少都要有四,五個當然要係電髲or做d游離子護髲等ga野la.因為呢行多數係靠做呢類野至搵到錢ga.但係呀b.blue介紹的,所以應該如果由b.blue同佢講,通常個師傅係應該送返d特別優惠比佢tim ga,宜家d saloon有大部份都係會噤.

別墅

hi 我pm左la!

wor! 我真係唔知可以咁wor!

大宅

b.blue,

我都想要資料,唔該你send 比我。

thanks

複式洋房

Thank you B.blue, you have introduce a good stylist to me.

I've visit Dicky last Friday for 陶瓷曲髮, result is nice. He's patient, professional, and not hard sell (I hate people hard sell), and not talk so much (I'm not the type that speak a lot). Price is reasonable, he will not sell you to buy this, buy that. Original price $490, weekday will have 15% off = $416.5, he said $410, so I like his service & attitude.
I'll meet him again for high-light treatment tonight.

GOOD STYLIST.

複式洋房

b.blue: 我正想打算搞下個頭, 但未定陶瓷or拉直, 但一定會今個月搞, 因為6月3日公司20週年; 其實b.blue 我之前己經收到你的pm, 請問我要話係你介紹嗎? 請留你的芳名PM給我,THANKS A LOT! 另外: 你上次用了幾耐時間?

複式洋房

sasa362436 寫道:
b.blue: 我正想打算搞下個頭, 但未定陶瓷or拉直, 但一定會今個月搞, 因為6月3日公司20週年; 其實b.blue 我之前己經收到你的pm, 請問我要話係你介紹嗎? 請留你的芳名PM給我,THANKS A LOT! 另外: 你上次用了幾耐時間?

i want to know too....pls!!

複式洋房

HI b blue

係呀.不過係有部份師傅會噤做姐,我姪仔佢女朋友個師傅都係噤,新年左右佢知我想電髲所以都問過我.但我覺得佢個師整短髲比較靚,所以無笞應.

無所謂啦!,因响MONKO,佐敦黎講,你介紹個師傅佢個價錢都算平.而且最主要都係想整得好比較重要啫.如果整得唔好,更平都無用就真啦.所以真係唔該晒你呀!THANKS
係喎我都差D唔記得問你可否留個名比我TIM.

複式洋房

Hello Ling9981

你今晚做完high-light返黎,可唔可以pm話我知做埋high-light要幾錢同整得靚唔靚呀?thanks

別墅

kikoko, kimmyyandy, sasa,

我pm了妳們.

係呢, ling 唔知做成點呢?

複式洋房

各位, 個 highlight 都做得幾好, $290, 85 折

首頁
12345...10

尾頁

跳至