興趣嗜好

跳至

首頁
12345...10

尾頁

王國長老

王國長老

(免費)

bejewel
coin dozer (金幣推土機)
cookie doze (曲奇推土機)
doodle kids (塗鴉)
hangman (猜字)
hungry shark (鯊魚尋寶, 警告:有血腥成份)
mouthoff
pocket frog (培育青蛙, 強烈推介, 好玩!)
real tennis
talking tom (貓貓學你講野)

(收費)
黃金磺工 (用釣線瞄準地底磺石釣上來)
all-in-1 board games (有盲棋, 過三關, 波子棋, 圍棋等各類遊戲)
airport mania (將飛機安排到不同跑道, 閘口)
chopper (直昇機救人)
cooking mama
pee monkey (低能但好笑, 要monkey對準廁所小便)

williamwong0402    發表於 15-12-10 20:57
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

點解我搵唔到黃金礦工嘅?

王國長老

王國長老

原帖由 shrekbb 於 10-6-27 22:12 發表
點解我搵唔到黃金礦工嘅?

妳試下search 輸入 "colorme", 係間公司名, 我試過可以搵到
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

THX~~~~

版主

版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章

http://www.iphoneappreviews.net/2009/05/18/golden-miner/

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

最新玩Are you alright都好好玩.

王國長老

王國長老

我都有下載,幾似模擬醫院

民房

Build-a-lot
Traffic Rush
ADF2
Taxi Fight !

王國長老

王國長老

今日朋友介紹左個GAME, 叫TALKING TOM, 幾得意架, 你講一句, 佢跟你講一句, 小朋友會好鍾意! 仲可以錄低UPLOAD上FACEBOOK, 或EMAIL俾人, 好好玩!

免費GAME.

yee2008  yes,我個仔超中意  發表於 11-6-8 16:19

大宅

yes, talking tom is a very good game for children, my son like it so much!

原帖由 edea 於 10-8-21 12:17 發表
今日朋友介紹左個GAME, 叫TALKING TOM, 幾得意架, 你講一句, 佢跟你講一句, 小朋友會好鍾意! 仲可以錄低UPLOAD上FACEBOOK, 或EMAIL俾人, 好好玩!

免費GAME.
Pekklesiu

禁止訪問

禁止訪問

大宅

係呀呢個GAME都係我朋友推介一定要玩架,
我dwonload左之後,我個囡就不停玩,不知
幾鍾意!

原帖由 edea 於 10-8-21 12:17 發表

免費GAME.

伯爵府

BEJEWEL - I can't stop playing it!!!
原帖由 Pekklesiu 於 10-9-5 22:00 發表
yes, talking tom is a very good game for children, my son like it so much!

Talking Tom.....yup, my kids love it so much!! I also loaded Hippon, Bird !! also funny!!

Swingswing Touch - music game, also good!! Try!!

禁止訪問

侯爵府

畀面勳章 大廚勳章

cut the rope真係好好玩~

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

推介藍精靈遊戲~
smurf's village
係限時免費game要dl就快,
佢好似we rule咁玩~

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 rachelauyeung 於 10-11-4 14:01 發表
cut the rope真係好好玩~

呢個係好玩, 但我仔玩果時, 兩隻手一齊cut兩條ropes, 緊張得滯成個電話cut埋落地下~

oilamyoyo  @@  發表於 11-10-18 23:16
我搞下笑架咋, 唔好插我呀!!!!!!!!!!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

不過佢好多免費game都係有限level, 再玩上去又係要比錢~ mouth:
我搞下笑架咋, 唔好插我呀!!!!!!!!!!

大宅

我download左藍精靈但唔識玩, 可唔可幫我點玩??
之前我無玩過we rule.
THANKS!

原帖由 paklok 於 10-11-12 01:36 發表
推介藍精靈遊戲~
smurf's village
係限時免費game要dl就快,
佢好似we rule咁玩~

首頁
12345...10

尾頁

跳至