自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

醒目開學勳章

星期五晚C6表哥響大酒店守夜,星期六朝上山,
咁C6星期六要返工,佢會星期五晚去.
6299叫我兩日都唔使去,留響屋湊仔(歲半).

不過阿仔日頭係公公婆婆湊,我放工先接返屋企,
星期五晚可以留響公公婆婆度夜D都無問題.

雖然呢D地方唔去好過去,6299亦叫我唔使去,
但一場親戚唔去好似唔多好咁.

P.S. 之前C6姑丈生日請食飯,6299又係叫我湊仔,唔使去.

男爵府

我會係屋企湊bb lor,大家都叫你5洗去,and你c6去都=你去la,有心咪得lor,and now d人都5興守夜,一到10點幾,一個人都無呀,多數都走人...

大宅

畀面勳章

咁個表哥生前同你多吾多見面? 如果無乜兩句你都可以吾去既.
原帖由 豆BB 於 10-6-3 15:02 發表
星期五晚C6表哥響大酒店守夜,星期六朝上山,
咁C6星期六要返工,佢會星期五晚去.
6299叫我兩日都唔使去,留響屋湊仔(歲半).

不過阿仔日頭係公公婆婆湊,我放工先接返屋企,
星期五晚可以留響公公婆婆度夜D都無問題.

雖 ...

侯爵府

好媽媽勳章

有代表就得la
原帖由 晟媽 於 10-6-3 15:54 發表
咁個表哥生前同你多吾多見面? 如果無乜兩句你都可以吾去既.

大宅

唔使去,湊仔好D

男爵府

原帖由 ShinTeresa 於 10-6-3 15:55 發表
有代表就得la

我都覺得 有心就得加 !

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

會同 c6 於星期五晚一齊去 (仔仔係婆婆家, 星期六早上才去接他)

早2年前, c6 表姐過左身, 我地都有去守夜及上山, 仔仔就係褓姆家過夜, 上完山後才接他回家 ... 因為唔可以白頭人送黑頭人, 所以, 我同 c6 係表代老爺去

另外, 去完呢 d 地方, 唔好直接回家, 多數 d 人去茶餐廳, 飲杯甜野先回家

首頁

尾頁

跳至