跳至

首頁

尾頁

別墅

我們現正處理候補名單, 暫時大約有100個家庭排隊, 由於BK同FB都有人報名, 我們需要較多時間整合.

已登記候補的家庭, 將於16/6或之前個別收到由我(mrsrice)發出的PM, 請於25/6前回覆以作確認候補身分, 逾時者將要重新輪候. 候補名單詳細例表將於28/6公佈, 我們會由七月份開始通知能參加生日會的候補家庭有關繳費詳情.

有關今次0910BB一歲生日會場地, 日期, 時間及費用, 請參考:
http://forum.baby-kingdom.com/thread-3180509-1-1.html

多謝各位的支持和耐心等候!
Little Rice was born on Oct 23, much earlier than expected date Dec 01. :P

複式洋房

唔該仲有無位俾我waiting list呀...

別墅

ok, i'll PM you to ask some information. :)

原帖由 laimeikit 於 10-6-17 16:35 發表
唔該仲有無位俾我waiting list呀...
Little Rice was born on Oct 23, much earlier than expected date Dec 01. :P

子爵府

我都想參加呀! 如果有位, 希望可以通知我好嗎? 謝謝!

別墅

提一提大家, 如果想排waiting list而又未交資料俾我的話, 請盡快將以下資料send message俾我:-
1. BK的用戶名稱
2. Facebook用戶名稱
3. 電郵
4. BB的姓名
5. BB的性別
6. BB的出生日期
7. 當日出席的人數

候補名單將於28/6公佈, 並會在7月開始安排交錢, 敬請密切留意! Thanks!

首頁

尾頁

跳至