跳至

首頁

尾頁

大宅

好唔捨得BB!!!!!!呢個幾月日日都同佢一齊,都唔會分開,好唔捨得佢,又覺得BB無左媽媽好慘,比其他人照顧又唔放心,話晒佢而家好乖,唔駛人抱,一比工人照顧又千年道行一朝喪......生完體力又無咁好,行幾行又覺累,身體又脹卜卜,照鏡都唔敢望,點算........

男爵府

我下星期一都返工囉,是有D唔捨得對仔女,但感覺沒有當年如對亞仔般強烈;然而始終擔心這段暑假期間家人與工人能否照顧兩個細路。
公司與屋企隔好幾個地鐵站,我打算午飯時間“蛇”返屋企。

原帖由 pondlily 於 10-6-30 13:48 發表
好唔捨得BB!!!!!!呢個幾月日日都同佢一齊,都唔會分開,好唔捨得佢,又覺得BB無左媽媽好慘,比其他人照顧又唔放心,話晒佢而家好乖,唔駛人抱,一比工人照顧又千年道行一朝喪......生完體力又無咁好,行幾行又覺累,身體又脹卜卜,照鏡都 ...

男爵府

我今日係產後返工第3日啦,好多同事問我慣唔慣
挂住bb就一定架啦
產後返工唔太多野做,因為未放產假時請左個人做我d野,變相我無野做時坐係到好悶,又唔可以上綱,公司block左,但如果多野做要ot,就唔好啦
呵呵
sweetapplebb

複式洋房

我仲有1wk 就要返工了, 依家已經唔係咁想返工, 想全職湊女, 想日日對住佢睇住佢大, 但如果少咗我份糧又唔夠洗 . . . 唉

大宅

剛復工一日, 又唔會特別掛住, 不過真係唔想比bb奶奶湊, 話又唔聽, 溝通唔到, 真係為咗份人工, 無辦法
小朋友好快就大, 唔好唸咁多啦!!

首頁

尾頁

跳至