跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

1. Flowerc9        2A1B     
2. hannah616     2A2C
3. beanean          2A1B
4. 蘇c9                1A1B
5. ikitty10            2A1B
6. ho_yan2406    2A1B
7. kalailai             1A1B1C
8. wingblws          2A1B
9. 豆豆~媽媽           2A1B
10. bubupepe       2A1B
11. DorDorWong   2A1B1C
12.SNOWSHOP     2A1B
13.Emei                2A1B1C
14.Joyce-Ng         2A1B
15. Shirley Ng       1A1B
16. Joyce Ho        2A1B
17. Sumi5354      2A1B
18. momo8888    2A1B
19.vickylui0421    2A1B1C
注意:因為埸地所限,之後的家庭會列為後備家庭,如之前的家庭唔去,就會自動補上

大宅

咁快就爆左喇,,仲有無媽咪攪開野架?
我都想參加,,,每年一次0809

男爵府

原帖由 fionwangwang 於 10-7-23 14:05 發表
咁快就爆左喇,,仲有無媽咪攪開野架?
我都想參加,,,每年一次0809

你報左先啦,如果太多家庭可能會轉場

洋房

唔知仲有無位呢?

2A 1B 1C

男爵府

我都要報名啊,2A1B,點解我次次報名都遲左。。希望參加到啦。。

別墅

我係kitty, 如果真係多人參加嘅話, 我覺得轉個第2個場, 因為一年一度盛事, 去唔到嘅媽媽會唔開心.

原帖由 sumi5354 於 10-7-22 17:38 發表
為免有錯漏,請各媽媽檢查有無自己個名,同埋人數有無錯,新加的媽媽請加在List中.Thanks ^^

因為個場最多只可book 60人的party包括大人及BB(而家已經五十幾個),所以over 60人後的家庭會做後備,定係大家想轉第 ...

大宅

回覆 21# sumi5354 的文章

仲有冇位呀?

20. 2a 1b

禁止訪問

0809生日會

男爵府

1. Flowerc9 2A1B
2. hannah616 2A2C
3. beanean 2A1B
4. 蘇c9 1A1B
5. ikitty10 2A1B
6. ho_yan2406 2A1B
7. kalailai 1A1B1C
8. wingblws 2A1B
9. 豆豆~媽媽 2A1B
10. bubupepe 2A1B
11. DorDorWong 2A1B1C
12.SNOWSHOP 2A1B
13.Emei 2A1B1C
14.Joyce-Ng 2A1B
15. Shirley Ng 1A1B
16. Joyce Ho 2A1B
17. Sumi5354 2A1B
18. momo8888 2A1B
19. vickylui0421 2A1B1C
注意:因為埸地所限,之後的家庭會列為後備家庭,如之前的家庭唔去,就會自動補上
20. fattigerbb 2A 1B
21. honeybma 2A1B1C
22. sunnyvivian 2A1B

男爵府

原帖由 ikitty10 於 10-7-25 16:00 發表
我係kitty, 如果真係多人參加嘅話, 我覺得轉個第2個場, 因為一年一度盛事, 去唔到嘅媽媽會唔開心.

見到Ryan就知係你啦 ^^ HaHa...
其實都有留意過其他場,都有D可以攪大D,不過就需要多D義工媽媽幫手...因為over20個家庭以上我自問真係handle唔到啊...

不如大家都選擇下邊個場啦...因為今年係小朋友兩歲生日,而且個個識行識走,所以我就想比D活動D的場地佢地,但當然大家亦可選擇一D Cafe or 酒店room 攪啦,不過小朋友可能會悶D ^^

1 . mega box (Play House)
2. 西港城 (Play Town) 或 觀塘 (Play Twon) *不過未開張,所以要睇下book 唔 book 得切
3. 酒店Room
4. Cafe

大家不如選擇下啦^^

禁止訪問

080生日會

男爵府

原帖由 Elinglam 於 10-7-26 12:33 發表
我係禧禧仔呀,唔知還有無位呢? 我都想參加呀

你報左人數先,可能轉地方

男爵府

原帖由 Elinglam 於 10-7-26 16:21 發表
我想問一下如果參加我地是否後補呀
我就想mega box ,如需做義工,大約幾時要去到呀?

hei hei mother

如果mega box你就要等後補喇!因為個場大人加小朋友最多比到60人,所以如果真係多家庭,我想轉play town,因為都係一樣有得全日任玩架,而且可以多D人,不過要觀塘個間要8月中先開,所以未book得...
家長義工除左到場幫手,仲要幫手聯絡,訂野,搵sponser,運送,司儀,設計遊戲等等,你睇下你想做邊類型

大宅

好興奮呀,,報名先,唔該
fionwangwang 2a1b

禁止訪問

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 王國會長 貢獻勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

男爵府

4. 蘇c9 1A1B
23. fionwangwang 2a1b
24. QQilky 2a1b

洋房

Pacoto 2A1C已send私人信息參與

原帖由 sumi5354 於 10-7-27 17:00 發表
4. 蘇c9 1A1B
8. wingblws ...

別墅

4. 蘇c9 1A1B
23. fionwangwang 2a1b
24. QQilky 2a1b
25. pacoto 2a1b
26. 娜特莉 2a1b

別墅

我同pacoto都投:

1. 首選 - 觀塘playtown
2. 次選 - 會所 (唔知有冇人可提供會所)
3. 三選 - 酒店room

禁止訪問

0809生日會

首頁

尾頁

跳至