跳至

首頁

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

請問有無bb食開雅培/惠氏o既媽媽可以 share下~ thanks!

a+有時都幾難買,
o岩o岩收到惠氏金裝幼兒樂d coupons~
而雅培又有買一送一的優惠~
唔知好唔好轉呢? hehee~

別墅

囝囝由出世到現在(1歲)都食雅培都幾好,便便正常

原帖由 ojarumaru 於 10-7-23 10:49 發表
請問有無bb食開雅培/惠氏o既媽媽可以 share下~ thanks!

a+有時都幾難買,
唔知好唔好轉呢? hehee~ ...

子爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

thanks, dpsp2005!

大宅

我同你一樣,都係因為a+難買,同埋剛好惠氏同雅培都有優惠,我都吾知轉邊隻好.

原帖由 ojarumaru 於 10-7-23 10:49 發表

a+有時都幾難買,
唔知好唔好轉呢? hehee~ ...

子爵府

dumbo0620, 係啦~ 真係有d頭痕~

其實阿仔食 a+ 食得幾好架~ 衰在難買~ 都唔知好唔好為左咁而轉奶粉~

我打算search下惠氏/雅培/A+ 的營養資料比較下先~

雅培買一送一優惠唔知做到幾時, 而惠氏d coupon 8月頭就到期~ 真係要快手d決定~ hehee~

大宅

有人話a+3開始無AA喎,所以我都打算轉啦,我試過行哂馬鞍山D藥房、超市、萬寧同埋屈X氏都無得買呀

你search完之後,記得通知我,

原帖由 ojarumaru 於 10-7-26 14:20 發表
dumbo0620, 係啦~ 真係有d頭痕~

其實阿仔食 a+ 食得幾好架~ 衰在難買~ 都唔知好唔好為左咁而轉奶粉~

我打算search下惠氏/雅培/A+ 的營養資料比較下先~

雅培買一送一優惠唔知做到幾時, 而惠氏d coupon 8月頭就到 ...

子爵府

營養資料比較未搵到, 可能要自己去睇下d標籤~ 咁睇住以下資料先喇~ ^.^

嬰兒配方奶粉的成份與選擇 (文章分享)
http://forum.cyberctm.com/forum/ ... amp;goto=nextoldset

各個奶粉品牌資訊
http://www.mamastation.com/index ... &layout=default

大宅

ojarumaru 吾該哂,你決定咗未呀?我重係到心大心細.

原帖由 ojarumaru 於 10-7-27 11:54 發表
營養資料比較未搵到, 可能要自己去睇下d標籤~ 咁睇住以下資料先喇~ ^.^

嬰兒配方奶粉的成份與選擇 (文章分享)
http://forum.cyberctm.com/forum/redirect.php?fid=247&tid=133435&goto=nextoldset

各個奶粉品牌資 ...

子爵府

dumbo0620, 我都未決定到~

可能會試左惠氏先~
不過首要係阿仔肯飲同埋唔影響佢腸胃~

首頁

尾頁

跳至