興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆 fhccc 的帖子
年年聖誕前都出幾個大作啦,你兩個有冇手指痛?

冇啦, 呢隻煲唔起, 每次玩半個鐘就放底了...

你呢...玩緊邊隻?

侯爵府

畀面勳章

年年聖誕前都出幾個大作啦,你兩個有冇手指痛?

又5太覺舊年玩過乜嘢大作貢,...老人家矛乜記性真差勁...
手指痛左好多年啦!餐餐一玩到貢上下時間就黎料...5使等大作便發作,玩MAME刀會啦><

侯爵府

畀面勳章

回覆 o黑o黑 的帖子

唔會啦, 我都係1st boss之後冇幾遠之嘛, 不過玩落好似都係感覺偏悶, 大部份時間用响搵路, 有d位置隱閉得過份, 响牆邊或者地面有個窿仔, 要跳或者損入去, 根本係好難發現...

芒亨都出埋? 呢隻大作我只係玩過一隻, 係N年前ps2, 仲要係日文版, 手機版只係玩過兩野, 好窒...直接剷了, 來到今集唔知又如何呢? 聽聞好似話單機冇乜癮, 要online先好玩...

能我玩開TR,習慣鐘意捐窿捐上山下海跳崖鑽洞尋寶,亦係精髓所在;所以隱蔽地方晌dsiii完全矛難度{可能just開頭而已><},而且好似...大路一條矛乜分叉;5似得TR...個map大到呢><又多隱藏地方><
**想問:免裝dsiii...佢個save位...擺左晌兵?嗚嘩><**

'芒亨世界'單撈左但未試,"咩左"嘅驚就沒法子可以上網玩啦{只能單機},而且...那有貢多餘瑕去玩?HD裡仲大把貨郁刀未郁...只不過儲多一隻晌度擺住先><

@@
找到了><
C:\Users\ USERNAME \AppData\Local\Darksiders3\Saved\SaveGames\

子爵府

回覆 ChunChun_Daddy 的帖子
能我玩開TR,習慣鐘意捐窿捐上山下海跳崖鑽洞尋寶,亦係精髓所在;所以隱蔽地方晌dsiii完全矛難度{可能just開頭而已><},而且好似...大路一條矛乜分叉;5似得TR...個map大到呢><又多隱藏地方><
**想問:免裝dsiii...佢個save位...擺左晌兵?嗚嘩><**

'芒亨世界'單撈左但未試,"咩左"嘅驚就沒法子可以上網玩啦{只能單機},而且...那有貢多餘瑕去玩?HD裡仲大把貨郁刀未郁...只不過儲多一隻晌度擺住先><

咁你而家玩到邊度呢? 我今晚都未玩...

快d試芒亨啦, 我果陣玩日文版, 雖然唔知佢up乜, 但都感覺到係好野黎, 但始終靠斷估係好難玩, 無奈放棄...

我之前都試過响呢度搵到save, 又試過隻game裝响D:, 但有d野自動同我掟左去C:...\appdata度...

大宅

2023年兔年勳章 牛年勳章

就係因為TR的關卡地圖越來越大,我跟G u i d e就不怕做了迷失玩家阿叔,在森林/雪山/村落 從繩索飛來飛去
浪費我的時間

盡量不走回頭路,每關100%完成 ,哈哈!

男爵府

TR?! Not my cup la
&quot;And liftoff, the final liftoff of Atlantis, shoulders of the space shuttle, America will continue the dream.&quot;

&quot;Liftoff for the final launch of Endeavor.  'xpending our knowledge, 'xpending our lives in space.&quot;

&quot;The final liftoff of Discovery, a tribute to the dedication, hard work and pride of America's space shuttle team.&quot;

侯爵府

畀面勳章

回覆 o黑o黑 的帖子
咁你而家玩到邊度呢? 我今晚都未玩...

快d試芒亨啦, 我果陣玩日文版, 雖然唔知佢up乜, 但都感覺到係好野黎, 但始終靠斷估係好難玩, 無奈放棄...

我之前都試過响呢度搵到save, 又試過隻game裝响D:, 但有d野自動同我掟左去C:...\appdata度...

!我只間中有時間先會諗"玩5玩巧呢?"
亨...未得閒試啦!睇xmas有矛雞會...
有d game saved就收埋晌上址;但有d...真係不得而G ><

侯爵府

畀面勳章

就係因為TR的關卡地圖越來越大,我跟G u i d e就不怕做了迷失玩家阿叔,在森林/雪山/村落 從繩索飛來飛去
浪費我的時間

like
以往幾集...有d地方你明明係搵到,但"暫時"/'果一刻'你未夠lv / 工具 /etc去打開度門/閘/鎖...貢你就沒法子了;唯有等下一周目/二周目/可能再多d><!跟足guide也未必有用...

侯爵府

畀面勳章

回覆 Aardvark 的帖子
TR?! Not my cup la

FPS先係你至愛哇...we ALL knew that...
Far Cry 5 new DLC你應該單撈晒啦?玩到忘形未?手指痛未?

子爵府

!我只間中有時間先會諗"玩5玩巧呢?"
亨...未得閒試啦!睇xmas有矛雞會...
有d game saved就收埋晌上址;但有d...真係不得而G ><

我都兩晚冇玩了...

有d game得一個save, 只能continue或new game, 呢d多數個save唔知收埋响邊...

子爵府

浪費我的時間

勁喎, 一次過100%爆機的確好高難度, 通常都係爆完再重玩先達到100%, 好佩服果d人METAL GEAR都可以極速100%完成...

大宅

重玩?留番比你,我好多空閒時間咩。

Dishonored 續集 & 2 都未開始

我的PC不是日日開 (口弟心情)

子爵府

重玩?留番比你,我好多空閒時間咩。

Dishonored 續集 & 2 都未開始

我的PC不是日日開 (口弟心情)

我以前真係會重玩架, 不過只限BIO/RE, GOW系列, 爆到爆無可爆

大宅

"以前" 我打到早上7時(間中),而家偶然絕少五時,

多數四時前要睡(骨頭和肌肉緊)

侯爵府

畀面勳章

回覆 o黑o黑 的帖子
我都兩晚冇玩了...

有d game得一個save, 只能continue或new game, 呢d多數個save唔知收埋响邊...

幾晚刀矛掂到game...忙這忙那貢又1天><
最近...又DL埋呢隻...52激嘢{大孖的免裝}...刀係要掟埋去xmas先可以處理><
{{ 天上的天啊!!請給我多丁丁點時間,巧嘛? }}

侯爵府

畀面勳章

起「以前」... 玩TR/古惑狼/gow數集/etc等等hit games...通頂5瞓刀不在話下;第日咪又照樣懞懞下返工{往事...只能回味}
e+? 玩"夜"少少...已經哎ZZZzzz...了
(家下仲儲埋貢多驚...不g典蒜巧><)

侯爵府

畀面勳章

講開驚,呢隻叫...「玩完」? ,

子爵府

哇...果然係一山還有一山高, 我都算夜鬼一名架啦, F兄你仲勁過我...

子爵府

起「以前」... 玩TR/古惑狼/gow數集/etc等等hit games...通頂5瞓刀不在話下;第日咪又照樣懞懞下返工{往事...只能回味}
e+? 玩"夜"少少...已經哎ZZZzzz...了

再"以前"dd...回到o靚仔時期, 通2, 3晚頂濕濕碎啦, 最緊要有得玩...夜夜笙歌...有女溝有獎抽...邊使訓架

ChunChun_Daddy    發表於 18-12-8 22:09

子爵府

講開驚,呢隻叫...「玩完」? ,

End Game...其實呢個名都唔知確實未...

終於出第一支預告片, 正到暈, 上集Ironman套量子納米戰甲已經誇張到暈, 今集佢套新戰甲仲會加入黑豹Vibranium, 唔知會去到咩程度, 鷹眼個新浪人造型都好得丫, 4月...太期待了...

首頁

尾頁

跳至