興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

子爵府

放假鳥~~~Yeah~~~

祝爸打們聖誕快樂 Merry Xmas...

男爵府

Sorry guys, a little bit late

She said "Enjoy 2019", if u look close enough at her lingerie
"And liftoff, the final liftoff of Atlantis, shoulders of the space shuttle, America will continue the dream."

"Liftoff for the final launch of Endeavor.  'xpending our knowledge, 'xpending our lives in space."

"The final liftoff of Discovery, a tribute to the dedication, hard work and pride of America's space shuttle team."

子爵府

回覆 Aardvark 的帖子
She said "Enjoy 2019", if u look close enough at her lingerie

只係睇倒有小小"透", 其他唔覺有咩特別, A兄這圖片有何玄機?

侯爵府

畀面勳章

回覆 o黑o黑 的帖子

2019 Happy New Year~
餐餐打爆機;日日昅靚女;年年賺大錢;歲歲笑到傻...耶~

子爵府

回覆 ChunChun_Daddy 的帖子
2019 Happy New Year~
餐餐打爆機;日日昅靚女;年年賺大錢;歲歲笑到傻...耶~

時間過得真係一年快過一年, 感覺上2018個月歷好似只係換左冇幾耐之嘛, 咁快又要換2019

Anyway, 祝各位新年快樂, 身體健康, 發過豬頭

侯爵府

畀面勳章

回覆 o黑o黑 的帖子
時間過得真係一年快過一年, 感覺上2018個月歷好似只係換左冇幾耐之嘛, 咁快又要換2019
Anyway, 祝各位新年快樂, 身體健康, 發過豬頭

光陰快過閃電...眨下眼...2020好快又見...
{幾時先可清減d GAMES/VIDEO/AV/模型/書/+數不盡大堆嘢.....?2019係時候要好好plan下喇}
發過豬頭?A兄典睇?

子爵府

光陰快過閃電...眨下眼...2020好快又見...
{幾時先可清減d GAMES/VIDEO/AV/模型/書/+數不盡大堆嘢.....?2019係時候要好好plan下喇}
發過豬頭?A兄典睇?

咪係囉, 斬下眼又話2019, 容乜易又到2020, 明年今日睇下我地又記唔記得今日你貼呢隻豬頭女先

清? 邊有得清架...你咁"勤力"咩

等緊Devil may cry 5, 不過呢隻要求係要i7, 除此外其他要求都達標, i5係咪一定玩唔倒呢?

男爵府

ChunChun_Daddy 發表於 19-1-2 22:02
A兄典睇?

Freaking sick

Or u r trying to fit in with 689, "走大橋,看珠西"

ChunChun_Daddy    發表於 19-1-3 23:53
"And liftoff, the final liftoff of Atlantis, shoulders of the space shuttle, America will continue the dream."

"Liftoff for the final launch of Endeavor.  'xpending our knowledge, 'xpending our lives in space."

"The final liftoff of Discovery, a tribute to the dedication, hard work and pride of America's space shuttle team."

侯爵府

畀面勳章

回覆 o黑o黑 的帖子
清? 邊有得清架...你咁"勤力"咩
等緊Devil may cry 5, 不過呢隻要求係要i7, 除此外其他要求都達標, i5係咪一定玩唔倒呢?

假期曾有"勤奮"過一刻去打game架...
起碼試左隻monster hunt world裝完試load但即閃囉><;應該硬件未達標夾硬黎之故><
其他game刀有玩過啊...不過進度仍然緩慢...之嘛...
DMC5...見到dante步入晚年阿伯樣,...有d希虛...但

寫就係貢寫...i5
或者玩到呢??時刀係等cpy...架啦?

子爵府

假期曾有"勤奮"過一刻去打game架...
起碼試左隻monster hunt world裝完試load但即閃囉><;應該硬件未達標夾硬黎之故><
其他game刀有玩過啊...不過進度仍然緩慢...之嘛...
DMC5...見到dante步入晚年阿伯樣,...有d希虛...但

芒亨閃彈? 冇所謂啦, 反正呢隻你都唔太熱衷...

Dante的確係"成熟"左好多, 我地又何嘗唔係呢回想當年第一次玩DMC, 當時Dante仲係好o靚仔, 一轉眼如今已經變左個大叔, 其實身邊全部都係呢d例子啦, 我地果個年代d明星歌星, 而家個個變哂大叔大媽, 你睇劉華老到..., 連Twins都變左中女了, 廿年前睇住佢地學生妹出道, 一轉眼就...的確唏噓...

突然間好想聽beyond...

子爵府

寫就係貢寫...i5或者玩到呢??時刀係等cpy...架啦?

唔係呀, 阿仔唔知痴左邊條筋, 佢話聖誕禮物要DMC5...

大宅

2023年兔年勳章 牛年勳章

Aardvark 發表於 18-12-28 20:10
Sorry guys, a little bit late

She said "Enjoy 2019", if u look close enough at her lingerie :ilove ...

個兩個字係邊?要用放大鏡,哈哈!
水印貼在皮膚上面?

大宅

2023年兔年勳章 牛年勳章

o黑o黑 發表於 19-1-4 01:03

畫面幾好,按到手痛Capcom Game特性(老了),我就不會打完

侯爵府

畀面勳章

回覆 o黑o黑 的帖子

Dante的確係"成熟"左好多, 我地又何嘗唔係呢回想當年第一次玩DMC, 當時Dante仲係好o靚仔, 一轉眼如今已經變左個大叔, 其實身邊全部都係呢d例子啦, 我地果個年代d明星歌星, 而家個個變哂大叔大媽, 你睇劉華老到..., 連Twins都變左中女了, 廿年前睇住佢地學生妹出道, 一轉眼就...的確唏噓...

突然間好想聽beyond...

dante
就搞到變大叔;但羅拉...呢幾廿年...仲係保持青春貌美喎,周不時仲時光倒流一代年青過一代><;GOW呢?阿龜逃大叔連埋仔刀一齊應戰添...;仲有我likey嘅unchart,主腳刀有老化徵象...
唯獨羅拉{莫非要佢萬年不變?}

華係捱到殘晒;你睇學友?咪仲keep到...
果期d o靚妹如今大多刀已為人妻啦...歲月催人老~

ENJOY~

侯爵府

畀面勳章

回覆 o黑o黑 的帖子
唔係呀, 阿仔唔知痴左邊條筋, 佢話聖誕禮物要DMC5...

佢打爆晒dmc1~4?...勁!粉?
我只留下HD Collection而
{3集,10.x激}...

侯爵府

畀面勳章

回覆 fhccc 的帖子
畫面幾好,按到手痛Capcom Game特性(老了),我就不會打完

有兵隻hit game唔撳到手指痛?
但capcom真係畀左好多美
回億過我地

子爵府

回覆 fhccc 的帖子

好過無雙系好多喇, DMC有得chok技, 唔係一味狂按, 應該冇咁傷手指的...

子爵府

dante就搞到變大叔;但羅拉...呢幾廿年...仲係保持青春貌美喎,周不時仲時光倒流一代年青過一代><;GOW呢?阿龜逃大叔連埋仔刀一齊應戰添...;仲有我likey嘅unchart,主腳刀有老化徵象...
唯獨羅拉{莫非要佢萬年不變?}

華係捱到殘晒;你睇學友?咪仲keep到...
果期d o靚妹如今大多刀已為人妻啦...歲月催人老~

咪係囉, 連半神/半魔都會老, 唯獨羅拉永遠年青
仲有蛇叔, 變左阿伯了, 歲月催人...連遊戲角色也逃不過這命運

thx...海濶天空...家駒又係HK人的另一個集體回憶...

beyond真係好很勁, 呢幾條鬼佬真識貨

侯爵府

畀面勳章

回覆 o黑o黑 的帖子

大師,包嚇傻 RE:2 準備出;大孖已急不及代賣定Ad...可會仲有興趣重溫?

子爵府

大師,包嚇傻 RE:2 準備出;大孖已急不及代賣定Ad...可會仲有興趣重溫?

未必喇, 對RE早已不再熱衷, 如果係新作仲有dd興趣睇下咩料, 翻抄就無謂了...

首頁

尾頁

跳至